måndag 6 oktober 2014

Säsongssammanfattning: Misfits, säsong 2

Som vanligt är det spoilervarning på säsongssammanfattningarna.

Mer tv på bloggen idag eftersom jag precis tittat klart på den andra säsongen av "Misfits". Fortfarande med samma gäng: Kelly, Alisha, Simon, Curtis och Nathan, som försöker komma tillrätta med sina krafter samtidigt som de utför sin samhällstjänst och kanske rädda livhanken en och annan gång.

Bildkälla PubArticles
Favoritavsnitt: 2x02 Nathan får reda på att han har en bror och ytterligare en förmåga förutom odödligheten.
2x06 När Brian, med superkraften att manipulera mjölkprodukter, dyker upp svävar plötsligt allas liv i fara. Tur att Curtis är laktosintolerant!

Favoritkaraktär: Simon. Både Simon från framtiden och Simon från nutiden.

Favoritpar: Simon och Alisha.

Bäst i säsongen: Många gapflabb blir det. Allt ifrån Nathans tafatta förförelseförsök till tron att efterbörden efter en förlossning är en alien.

Värst i säsongen: Ingen egentligen.

Övriga kommentarer: Om jag förstått det hela rätt så är det här sista säsongen som alla kommer vara med hela vägen. Och det är ju lite tråkigt. Först att lämna kommer Nathan vara, några avsnitt in på säsong tre. Sedan lämnade Simon och Alisha. Får se hur de blir ersatta och om jag fortfarande kommer gilla när mina favoriter droppar av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .