torsdag 23 april 2015

Säsongssammanfattning: Parks and recreation, säsong 2

Som vanligt är det spoilervarning på säsongssammanfattningarna.

Det tar som sagt inte värst lång tid att se en säsong av "Parks and recreation" när avsnitten bara är 22 minuter långa. Inte ens när säsongen innehåller 24 avsnitt. Säsong 2 är den längsta säsongen, så fortsätter jag i den här takten kommer det bli veckovisa inlägg med "Parks and recreation" - eller tätare. Hoppas att ni inte tröttnar totalt på mina tv-tankar, med andra ord.

Men nu sammanfattar vi den här godingen.

Bildkälla Amazon
Favoritavsnitt: 2x01 "Pawnee zoo". Leslie råkar hamna i strålkastarljuset när hon viger två pingviner som båda visar sig vara hannar.
2x12 "Christmas scandal". Leslie blir utpekad som älskarinna till en av Pawnees tjänstemän. När hon ligger lågt tar de andra sig an hennes arbetsuppgifter och förstår plötsligt hur mycket hon jobbar egentligen.
2x24 "Freddy Spaghetti". Kommunhuset är stängt precis som alla parker. Leslie försöker kringgå reglerna för att anordna en konsert för barnen. Samtidigt sitter Ron i ett möte för att försöka rädda jobben för sina kolleger.

Favoritkaraktär: Leslie. Och alla andra. Den enda jag inte är värst förtjust i är Mark, men det här var hans sista säsong så...

Favoritpar: Vore ju trevligt om Andy och April kunde sluta sätta käppar i hjulen för sig själva.

Bäst i säsongen: Alla invånare i Pawnee som skyller på tjänstemännen när något inte går som de vill. Precis som i verkligheten men med humor alltså. "I made this in one of your pottery classes. It's terrible!" 

Värst i säsongen: Måste passa på den. Har ingenting jag direkt ogillar.

Övriga kommentarerJag älskar att jag kan få bestämma själv när det är roligt. Inga pålagda skratt i den här serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .