måndag 11 april 2016

Säsongssammanfattning: Sleepy hollow, säsong 3

Som vanligt är det spoilervarning på säsongssammanfattningarna.

Tack IMDb för spoilern. Verkligen. Stort tack. Bra jobb där att skriva ut i rubriken vad som händer i säsongsavslutningen av "Sleepy hollow" och sen spoilervarna. Applåder och visslingar.
Med det sagt - STOR spoilervarning idag. Sluta läsa nu om du inte vill ha spoilers.

Bildkälla ComicBookMovie
Favoritavsnitt: 3x03 "Blood and fear" Finns det varianter på Jack the ripper i alla serier av den här typen? Det är är "Sleepy hollows" version.
3x15 "Incommunicado" En Banshee härjar i Sleepy Hallow. Märkliga allianser skapas för att klara av bekymmer somm uppstår.
3x18 "Ragnarok" Dags för uppgörelse med The hidden one. Pandoras ask kräver dock ett stort offer för att hjälpa dem. Och den huvudlöse ryttaren återvänder.

Favoritkaraktär: Ichabod och Abbie. Så F.U. författarna.

Favoritpar: Jenny och Joe. Det finns liksom inget annat, och de var ju söta ihop. Så F.U. författarna.

Bäst i säsongen: Vet inte. Att Ichabod hade klippt sig?

Värst i säsongen: Rätt så mycket. Pandoras "My love" med släpig stämma höll på att driva mig till vanvett. Men allra värst, och nu spoilervarnar jag igen, är så klart att Joe dog. Och Abbie. Vad fan!?

Övriga kommentarer: Det har fattats något den här säsongen, helt klart. Det har inte alls varit lika bra som de första två säsongerna, och jag skulle faktiskt vara nöjd med avslutet om det inte blir någon fjärde säsong. Inga farligt jobbiga cliffhangers alltså. Just nu vet jag inget om i fall serien får en fortsättning eller inte, men jag skulle alltså inte bli överdrivet upprörd om den lades ner.

2 kommentarer:

 1. Kände nog lite likadant faktiskt. Det är liksom dom två som varit serien, den är inte samma utan dem tillsammans så det kan vara ett bra avslut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker över lag att säsongen kändes lite trött, som att skådespelarna tröttnat på sina roller. Jag har förstått det som att Nicole Beharie var lite, eller mycket, motarbetad av teamet bakom "Sleepy Hollow" så det här att hon ville sluta kan vara något som kommer från det. Jag tror inte hon fick kicken, men jag tror hon tröttnade på att t ex inte få vara med och spel in kommentatorsspåret på dvd-utgåvorna, som hon twittrat om. Och jag tror att den tröttman visat sig i engegemanget för serien, så det kan vara därför jag inte tyckt att det har varit värst bra.
   Samt att jag har supersvårt för Shannyn Sossamon som spelade Pandora. Jag tycker helt enkelt inte att hon är en bra skådespelerska.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .