måndag 11 april 2016

Säsongssammanfattning: Sleepy hollow, säsong 3

Som vanligt är det spoilervarning på säsongssammanfattningarna.

Tack IMDb för spoilern. Verkligen. Stort tack. Bra jobb där att skriva ut i rubriken vad som händer i säsongsavslutningen av "Sleepy hollow" och sen spoilervarna. Applåder och visslingar.
Med det sagt - STOR spoilervarning idag. Sluta läsa nu om du inte vill ha spoilers.

Bildkälla ComicBookMovie
Favoritavsnitt: 3x03 "Blood and fear" Finns det varianter på Jack the ripper i alla serier av den här typen? Det är är "Sleepy hollows" version.
3x15 "Incommunicado" En Banshee härjar i Sleepy Hallow. Märkliga allianser skapas för att klara av bekymmer somm uppstår.
3x18 "Ragnarok" Dags för uppgörelse med The hidden one. Pandoras ask kräver dock ett stort offer för att hjälpa dem. Och den huvudlöse ryttaren återvänder.

Favoritkaraktär: Ichabod och Abbie. Så F.U. författarna.

Favoritpar: Jenny och Joe. Det finns liksom inget annat, och de var ju söta ihop. Så F.U. författarna.

Bäst i säsongen: Vet inte. Att Ichabod hade klippt sig?

Värst i säsongen: Rätt så mycket. Pandoras "My love" med släpig stämma höll på att driva mig till vanvett. Men allra värst, och nu spoilervarnar jag igen, är så klart att Joe dog. Och Abbie. Vad fan!?

Övriga kommentarer: Det har fattats något den här säsongen, helt klart. Det har inte alls varit lika bra som de första två säsongerna, och jag skulle faktiskt vara nöjd med avslutet om det inte blir någon fjärde säsong. Inga farligt jobbiga cliffhangers alltså. Just nu vet jag inget om i fall serien får en fortsättning eller inte, men jag skulle alltså inte bli överdrivet upprörd om den lades ner.