måndag 9 maj 2016

Måndagsmotivation, del 6/?

Vilken värme det har varit! Verkligen en underbar helg med massor av sol, och i mitt fall bröllopsdagsfirande, rosé, grillat, läsk, godis och popcorn.

Inte den bästa kosten om man har ett gäng kilon man skulle behöva gå ner, men jag vägrar äta för att bli smal. Jag vägrar äta för att passa in i ideal som media ständigt förser mig - och er - med. Som att man behöver ha en särskild sorts kropp för att vara värd att få ta på sig en bikini.
Eller att man ska vara fräscht solbränd, eller som jag kallar det - lätt brännskadad. Jag är Casper the friendly ghost-blek, avskyr att sola och tycker BUS luktar äckelpäckel. Blir du bländad av mina vita ben? Sorry, men jag vill inte ha på mig långbyxor bara för att inte "störa" dig. Är mina ben orakade säger du? Okej, och på vilket sätt rör det dig?

Så här är det, och jag vet att det här är skitsvårt, men den enda som bestämmer är du. Det är inte media som bestämmer om du är värdig att ha kort kjol, det är inte "de andra" som bestämmer om du är äcklig eller inte om du väljer att inte slita ut ditt kroppshår med rötterna, det är inte något kärleksintresse som avgör om din kropp är tillräckligt fin, eller hur mycket smink du får använda.
Du bestämmer själv. Bra va?

Bildkälla Lindsey Brooks Bell

Den här lilla Vine-snutten är tittvärd också. En Vine är 6 sekunder lång, så den här hinner upprepas ett gäng gånger. Ibland kan det dock vara värt att få saker repeterat in absurdum.


Thomas Sanders ftw!