lördag 29 april 2017

Månadens manikyrer - april

Jag planerar att snart måla om naglarna, men eftersom jag känner mig för lat just nu så kommer aprils sista manikyr att visas upp i maj i stället. Precis som mars sista manikyr kommer få visa upp sig ungefär precis nu.


Having a Big Head Day från OPI är en sådan där perfekt röd som jag bara älskar att bära. Så satt den på oväntat länge för att vara jag också, fem dagar har jag för mig att det blev till sist. Det här var alltså mars månads sista lack.


Min mamma fyller år i april, och när vi firade henne så valde jag att bära gröna naglar eftersom det är hennes älsklingsfärg. Valet föll på drakgröna hololacket Dragon från favoritmärket A England. A England kommer för övrigt ut med en ny kollektion i början på maj. Längtet!


Det här lacket hörrni. Ett av de snyggaste blå jag burit någonsin, tror jag minsann. Lacket heter Indigo ink och kommer från H&M Beauty. Ren perfektion att måla med.


Det blev väldigt mycket mörka lack i april, så ibland chockade jag mig själv med att bära något ljust och neutralt. Som Mushroom från H&M Beauty. Ett sådant där gråbeige lack som jag ofta trivs alldeles oväntat bra i. Det här satt på merparten av en vecka.


Det blev mycket kräm i april också, helt enkelt för att jag är inne i en krämig period just nu. Jag bröt dock av det med den här gnistrande prylen som skiftar mellan blått och lila. Moonchild från H&M Beauty är sjusärdeles snyggt, men ändå trivdes jag inte riktigt i det. Tror det kan vara finishen.


Kingfisher kommer även det från H&M Beauty. En teal som lutar lite mer åt grönt än vad min bild visar. Superlikt lacket jag visar under.


CIA = Color Is Awesome från OPI's höstkollektion Washington och Kingfisher här ovan är nästan identiska med varandra. Någon yttepytteliten nyansskillnad bara. Båda är teal, båda är snygga. Om man missade CIA och vill ha ett mer budgetvänligt alternativ skulle jag alltså knata iväg till närmsta H&M.


"Liv" in the Gray, även det från OPI's Washington-kollektion, är ett sådant där mörkt grått som jag också bara älskar. Grå naglar är så himla snyggt tycker jag.


Det blev ännu ett lack från Washington-kollektionen med We the Female. Ett mörkt bärigt rosa lack som drar en hel del åt det röda hållet. OPI själva kallar det för ett granatrött lack, och det ligger väl något i det.


Oh My Majesty! var förhandstippad favorit för mig. Och det är verkligen snyggt med sin vita bas och sitt kopparskimmer. Det är även ett sådant där lack som får olika färg beroende på ljuset, så att det ibland var grått, eller lavendelblått eller lite pastellrosa. Spännande.
Appliceringen var däremot en mardröm. Det här är fyra lager med topplack, minns jag, och det var sådär seeeegt att måla med. Så snyggt, men ingen kul lackupplevelse. Vilket jag för övrigt var bortskämd med i april.


Årets påskmanikyr lät jag vara gul och lila. Båda lacken från OPI. Det gula är Fiercly Fiona och det lila är Casino Royale. CR var självklart trevligast att lacka med, men så är ju gula lack notoriskt besvärliga också.


Hann norpa åt mig Aspen från Zoya på Edgy polish utförsäljning. Ett sådant där sidenmatt lack, med silverskimmer i. Jag behöll det matt hela tiden, så jag vet inte hur det är blankt. Får ta reda på det en annan gång. Älskade det så här.


Och så det lack jag bär just nu, men som behöver komma av eftersom det är rätt så slitet efter dagens fönsterputsning. Party on a platform från Essie hittade jag och Lilla E i en liten smällkaramell-trio på H&M häromsistens. Tre Essie för 75 pengar? Jo jag tackar jag! Miniflaskor förvisso, men Essie är ändå Essie.

Vilket som blir Valborg-lacket vet inte ens jag än. Och det får ni se i slutet av maj, eller om ni gluttar i marginalen här imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .