fredag 26 november 2021

FredagsFilmen: The nanny diaries

Innan Scarlett Johansen och Chris Evans möttes i 20 miljader Marvel-filmer, så spelade de in en romantisk komedi tillsammans.  Filmen "The nanny diaries"är baserad på en bok med samma namn,  som jag inte har läst. Det känns dock som att det möjligen kan vara baserat på verkliga händelser. Kanske i så fall tagna till sin spets, men det osar lite egna erfarenheter om det här.

Bildkälla IMDb

Annie vet inte riktigt vad hon ska göra nu när hon tagit sin collegeexamen. När hon räddar en liten pojke från att bli påkörd blir hon snabbt anställd av pojkens mamma som nanny åt honom. Mr X är upptagen med sitt arbete, och Mrs X spenderar sin tid med shopping och att socialisera sig. Det blir helt Annies jobb att ta hans om Greyer, och snart tar det upp all hennes tid.
Familjens förra nanny blev raskt avskedad då hon dejtade för mycket, så det blir problematiskt när Harvardsnyggingen i samma hus, bjuder ut Annie på en dejt.



En liten lagom rolig komedi, med en gullig romans och en dos verklighet för familjen X. Sedan gör det sällan ont i ögonen att titta på Chris Evans heller....