lördag 29 juni 2024

Junis nagellack

Har tydligen tyckt att det varit lite roligt med nagellack igen, för jag har burit fem olika lack i juni. Tre från samma märke, men det är ju så roligt med holo när solen skiner på det.
I den ordning jag bar dem.


a England, Michael
Vi firade älskade makens 50-årsdag, och han fick välja mitt lack. Han valde det ljust blå Michael från a Englands Archangel-kollektion. Som vanligt med en hel massa holo. En väldigt fin sommarfärg, tycker jag.



London Grace x Linda Hallberg, Stevie
Det sista London Grace-lacket i lådan, och eftersom de verkar fasas ut i de flesta webshoppar jag handlar från, så kanske det blir det sista London Grace överhuvudtaget. Kan inte påstå att jag är jätteledsen över det.
Stevie kommer från samarbetet med Linda Hallberg, och är en grå bas med massor av grönt skimmer och småpartiklar i varierande färger. Tyckte det såg mest ut att vara grönt med lite glitter i.



a England, Azrael
Min plan var att använda Archangel-lacken i bokstavsordning, men det sabbade älskade maken med sina val ut kollektionen. När jag kunde återgå till min egen uttänkta ordning var det dags för Azrael. Det här lacket får fina holoregnbågar. Basen är en gråare blå, med lila anstrykning. Lite regnmoln sådär.



H&M, In love with a Dutch!
Midsommarlacket var rosa, och älskade maken valde vilken rosa det skulle bli. Riktigt Barbierosa blev det. Krämlack, och väldigt trevligt att bära.



a England, Gabriel
Jag blev kanske en aning besviken på Gabriel. Det här var ett av mina förhandstippade favoritlack i kollektionen, för jag trodde att det skulle vara nästan vitt. Istället upplever jag som en väldigt ljus silver. Holot är lite mer splittrat i det här lacket mot de andra i kollektionen. Men även om det här inte var riktigt vad jag hade hoppats på så är det ändå väldigt fint. Liksom vitt med grått i, och med holot blir det härligt levande på naglarna. Så besviken på att jag hade lite fel om färgen, men tycker ändå om resultatet.
Det här lacket sitter på just nu, så nu vi är färdiga för den här månaden.