tisdag 27 augusti 2024

Septembers bullet journal

Snart är det september, vad som brukar anses vara den första höstmånaden. Och som jag har längtat! Jag har varit en höstälskare sedan tonåren, när jag insåg att jag tycker bättre om svalare väder och mindre pollen i luften. Så det var roligt den här gången också att få göra i ordning mina septembersidor i min bullet journal, även om blått kanske inte så ofta ses som en höstfärg.


Den här månaden utgick jag ifrån att jag ville använda just precis den här washitejpen, med olika blå nyanser. Lyckades till och med använda slut på den. Eftersom jag tycker mönstret påminner lite om vågor, alltså vatten, fick alla citat för september handla om just vatten. Och då lyckades jag klämma in ett av mina favoritstycken text från favoritboken "Cloud Atlas" av David Mitchell. På andra sidan såklart en månadsöversikt.
Pennorna jag använde genomgående den här gången är en Tombow dual brush med nummer 533, Peacock blue, och en ljusare blå fineliner från Stabilo, 88/32.



Månadsboken i september kommer troligen plockas från hyllan i yogastudion. Jag har en del böcker där jag vill läsa om, nämligen. Jag har plats för nagellacken också. Och på andra sidan, precis som vanligt, mina kassaböcker.



Ett uppslag med dagens roliga uppgift, och månadens schema från Yoga with Adriene. För en gångs skull ifyllt, eftersom schemat gick upp i söndags. Temat är Salute, och ser roligare ut än det jag har fuskat mig igenom i augusti. För ibland byter jag ut pass, om jag till exempel inte har lust att försöka ta mig upp i kråkans position i en kvart.


Vanor, humör och en rad om dagen. Jag har redan börjat planera för nästa år, och jag tror att en rad om dagen kommer utgå då, för jag har köpt mig en femårsdagbok jag planerar att använda istället. Funderar en del på hur jag ska lösa det, men det ger sig nog.


Och slutligen, ett veckouppslag. Som ser ut precis som vanligt för att den här layouten fungerar så bra för mig.