söndag 12 september 2010

Att göra en Stephenie Meyer

Om man är fnattig i "Twilight", som jag är, så vet man att Stephenie Meyer fick inspirationen till den från en dröm. Hon vaknade en morgon, skrev ner en dröm hon haft, och denna visade sig nästan ordagrant bli kapitlet där Bella och Edward samtalar i gläntan.

Nu har jag också drömt.

Jag har sedan jag var liten velat skriva en bok. Problemet har bara alltid varit att jag inte haft någon berättelse att skriva ner. Viljan har funnits men inte medlen.

Men inatt drömde jag alltså, och när jag vaknade kände jag att jag ville stanna kvar i den drömmen. Så jag skrev ner den. Och medan jag skrev hände mer och mer och plötsligt satt jag där med en hel roman i skallen. Nu ska den ut ur skallen och bli text. Om det blir något av den vet jag inte, men by God! vad härligt det känns att äntligen få skriva.

4 kommentarer:

 1. GRATTIS!!!

  Visst är det underbart! Det är ju just så jag har känt, varje gång, men jag har aldrig skrivit ner dom, va kul, härligt! Jag vill läsa sen ;) bara så att du vet

  SvaraRadera
 2. Det kanske du får, eller så blir jag aldig nöjd eller färdig med den. Men det är snusk i den i varje fall. Hehehehehe! ;)

  SvaraRadera
 3. Naaajs, me like :D

  Då får jag titta in i din dirty miiiind

  SvaraRadera
 4. Exactemundo. Det är lite chicklit goes fantasy över det hela. :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .