tisdag 7 september 2010

EM-kval

Känner att jag är lite besviken faktiskt. Här har Sverige spelat EM-kvalmatch mot Ungern och San Marino de senaste dagarna, och jag bara undrar - varför pratar ingen om Zlatan???? Va!? Denna guldgosse! Mannen som ensam bär upp hela vårt landslag? Det är ju givet så att Zlatan skulle själv kunna springa runt där på plan och möta sina motståndare. Han behöver inte 10 lagkamrater. Han kan LÄTT fixa hem segern helt själv.

Varför pratas det ingenting om hur BRA det är att han spelar i landslaget igen? Hur FANTASTISKT det är att han eldar på den svenska publiken innan matcherna? Zlatan ska ha all cred. Jag anser att hans "lagkamrater" snarare förstör. Utan dem skulle Zlatan göra ÄNNU FLER mål. Och det är ju kul.

Eller så tycker jag att det är lite VÄL mycket fokus på Zlatan, att det finns andra spelare i laget som också är viktiga. De kanske inte är lika stora fixstjärnor som Zlatan, men alla kan ju inte vara det. Vad är det de säger på utrikiska nu igen?

There's no "I" in "TEAM". Så var det ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .