fredag 10 september 2010

Reinkarnerad

Perny gjorde det, så då gjorde jag det också. Kollade in vem jag var i mitt förra liv genom att lägga in mitt födelsedatum och trycka på enter på den här sidan.

Resultatet blev det här.

Du kanske ogillar det men du var en kvinna i din senaste inkarnation.

Du föddes någonstans i ett område som vi idag kallar Västra Australien ungefär kring år 1325.

Du arbetade som juvelerare, klockmakare.

Din psykologiska profil i ditt tidigare liv:
Nyfiken, påhittig, gillade att gå till botten med allt och leta i böcker. Sinne för drama, naturlig känsla som skådis.

Kunskapen - som du skulle ta med dig och förvalta i detta livet:
Det finns en osynlig bro mellan den materiella världen och den andliga. Att söka, beskriva och använda den bron för mänsklighetens bästa.

Jomenvisstellerhur!

För det första - i Västra Australien bodde det år 1325 enbart ursprungsbefolkninen aboriginer. Jag betvivlar utomordentligt mycket att det i deras samhällen fanns någon som hade "yrken", och klockmakare.... Jo tjena. En pinne i marken som visade skuggan då eller? Fast jag har ju jobbat med klockor i det här jordelivet en herrans massa år, men urmakare har jag aldrig varit.

Sen att jag skulle ha sökt kunskap ut böcker. I Västra Australien. Mellan åren 1325 - 1375. Jag känner bara att jag inte tror ett enda dugg på att aborigerna hade böcker. Det var nog muntlig tradition som gällde där. Själva boktryckarkonsten enligt Gutenberg uppfanns först 1450. Då tror jag att min reinkarnation var död sedan länge.

Dessutom - jag tror på reinkarnation. Men jag tror INTE att själen väntar 350 år på att reinkarneras vidare. Jag tror den gör det ganska snart efter kroppens död. Annars har man uppnått Nirvana, och det tillståndet reinkarneras man inte från.

Fast lite kul var det allt. :)

3 kommentarer:

 1. Men jag ogillar att dom börjar med: "Du kanske ogillar det men du var en kvinna i din senaste inkarnation." hela tiden, va fan ska det betyda egentligen?

  Min reinkarnation ligger ju lite utanför tidslinjen så det är ju omöjligt att säga vilket liv jag levt innan detta, det blir ju alla och inget menar jag men roligt att du bara slog hål på hela deras spådom :D

  SvaraRadera
 2. Reinkarnationstro ska det stå

  SvaraRadera
 3. Ja precis! Vaddå ogilla att amn är/varit kvinna. Det enda jag ogillar med det är mens. ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .