fredag 17 september 2010

Hur man förlorar en förstgångsväljares förtroende

  1. Besök förstagångsväljarens skola för att informera om ungdomsförbundet.
  2. Övertala en tjej, som hängt på en intresserad kompis, om att skriva upp sig med löfte om att"du inte behöver betala något om du inte är intresserad. Det är bara information".
  3. Börja skicka information och fakturor till sagda tjej.
  4. När sagda tjejs mamma ringer för att be er stryka henne ur listorna för att hon inte är intresserad, gå i försvar, hävda att "ni inte jobbar på det sättet för då ringer bara ungdomarnas föräldrar och påstår att de inte vill vara med".
  5. Fortsätt vara otrevlig tills sagda förälder (som ville vara trevlig) blir förbannad på riktigt och måste påpeka att hon nog känner sin (totalt politiskt ointresserade dotter) bättre än vad han gör, och att hon inte vill vara med i NÅGOT partis ungdomsförbund.
  6. Se till att denna scen utspelas framför den blivande förstgångsväljaren.

Resultatet? Stora J säger att hon kommer lägga sin röst på detta parti den dagen hon skiter pengar. Utan att först ha ätit dem.

Hon kanske inte är så intresserad, men hon vet i varje fall när hennes förtroende är förbrukat. Det lutar åt att det blir en blank röst på söndag. För hon är helt enkelt inte intresserad, men uppfostrad i att man ska utnyttja sin demokratiska rättighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .