söndag 20 februari 2011

Frikort

I "Vänner" gjorde de i ett avsnitt listor på 5 kändisar som man skulle ha frikort på. Alltså få ligga med utan att partnern skulle ta det som otrohet. Ross gick så långt att han laminerade sin lista, men Rachel gav honom ändå tillåtelse att stöta på Isabella Rosselini trots att hon blivit struken från listan då ho inte bodde lokalt. Kommer inte ihåg vem som tog hennes plats, men Rachel tyckte det var synd att hon inte hade popcorn att tugga på när hon tog del av underhållningen.

Ibland roar jag mig med att komponera en egen lista. Så här ser den ut i dagsläget. Här är mina celebrity crushes, med andra ord.


Colin Firth. Särskilt som han såg ut i "Stolthet och fördom" där han blev läckrare för varje avsnitt, för att till slut nå upp till jag-ligger-på-golvet-och-kvider status. Här har Mr Darcy precis badat i dammen och stöter oförhappandes på Elizabeth.


Keanu Reeves. Han är bara SÅ läcker. Jabbadabbado!


Johnny Depp. Man är väl frisk, liksom.


John Cusack. Alltså.... Jag. Bara. Smäller. Av. Vet inte vad det är han har, men han har det bra. Andra personer på listan kommer och går, men John Cusack består.


David Tennant. Doctor Who! Övriga kommentarer överflödiga.


Hittar ni den gemensamma nämnaren på dessa herrar? Det mörka håret, de mörka ögonen. Gissa hur älskade maken ser ut....

Fick man ha fler än 5 på listan skulle jag skriva dit lite småpojkar också: Joseph Gordon-Levitt, Robert Pattinson, Daniel Radcliffe. Och allas våran Snape - Alan Rickman kan väl få vara med. Och Ewan McGregor. Och Jude Law. Och Robert Downey Jr. Och....

Er lista då? Hur skulle den se ut?

4 kommentarer:

 1. Hehe, kanske skulle ta och göra mig en egen lista... Johnny Depp är helt klart med på min och Bruce Willis trots att han knappt har nå hår på huvudet. :)

  SvaraRadera
 2. Johnny Depp är nog med på mååååånga listor. ;)

  SvaraRadera
 3. Nej men inte Snape,,,,inte när han spelar Snape iallafall, flottigt äckligt hår och elak min. Nej jag måste nog se honom i några andra roller tror jag :)
  Bruce Willis är på min lista. Och ja får man ta några småungar så vill jag ha Harry Potter (inte så säker på att det är Daniel jag vill ha, vet knappt hut han ser ut utanför son rill som Harry), och ja Robert Pattinson kan ju också få halka in på ett bananskal (vart ska han halka in kan man ju undra *förlåt, sitter och asgarvar för mig själv,,,behöver nog gå och sova tror jag*).
  Hmm, jag vet att det finns fler, men jag kommer inte på dem nu,,,,fastnade liksom vid tanken på nån av ovanstående :D

  SvaraRadera
 4. Kan du motstå honom här? http://www.youtube.com/watch?v=X4-gNN8WRHo&feature=related

  Mums!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .