måndag 7 februari 2011

Vacker med spackel

Jag har tjatat öronen av min stackars älskade make den senaste veckan om Carolina Gynnings påfund att skippa smink en vecka. Som att det är en bedrift liksom. Jag har dessutom en extremt sminkointresserad tonåring. Kan räkna på ena handen hur ofta hon varit sminkad då det inte gällt en teateruppsättning eller ett cosplay-event (bröllop, stort kalas, skolbal i 9:an, tvångssminkad av bästisen - that´s it!). Så att gå utan smink är ingen stor grej för oss i den här familjen. Snarare en varje-dag-grej. Vi är mäkta oimponerade av CG med andra ord.

Men så kläcker älskade maken ur sig det här:
- Jag tycker ju du är fin när du sminkar dig. Vore ju kul om du piffade upp dig bara för min skull någon gång.
Jag tycker inte det är någon stor idé att lägga på ett ansikte när jag bara går hemma och skrotar nämligen, så därför har det på sin höjd blivit lite mascara och concealer de senaste månaderna.
Och så säger han så där, älsklingen! Varvid jag genast bestämde mig för att göra en omvänd Carolina Gynning. Med andra ord ska jag sminka mig varje dag den här veckan. Och visa upp mitt sminkade nylle här!

Fast ni får vänta lite med dagens fejs. Har inte satt på mig det än nämligen.

3 kommentarer:

 1. Heja heja :D

  Bara så du vet, du är vacker utan spackel så ha det bara för att det känns skoj ;)

  SvaraRadera
 2. Jamen det är ju det jag gör! :) Jag tycker det är kul att sminka mig, men tycker inte det "behövs" när jag inte ska iväg på något. Men just den här veckan ska jag göra ett undantag. Bara för att det är skojsigt.
  Jag vet att jag är vacker både med och utan spackel. Har en man som talar om det för mig varje dag, om inte annat.

  Fast ikväll hade jag gjort det ändå, för jag ska på OF-möte.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .