tisdag 8 februari 2011

Naturens under och vacker med spackel dag 1

Jag har orkidéer som favoritblomma. Tåliga små rackare, blommar superlänge och jag tillhör den lilla skara som tycker de är fina när de är i vila också. Och jag får dem att blomma om! Kan man inte tro om lilla mig som annars är väldigt duktig på att döda alla blommor som kommer i min väg.
Vanligtvis kommer det en lång blomstängel som man får stötta upp, men den här lilla rackaren lurade mig totalt! Jag märkte inte ens att den hade knopp förrän jag skulle flytta lite på den och såg, vad jag trodde, en avbruten blomstängel.
Men nej då, den hade bara vikt sig, slagit knut på sig själv och hamnat under bladen. Med två stora knoppar! Man tackar ja. Snacka om vilja att leva. Och för första gången någonsin använder jag en blompinne för att stötta upp bladet som dolde knopparna. Snart blommar den! Lovar att visa hur den ser ut då.


Gårdagens vacker med spackel var en diskret historia. Skulle på möte på Odd Fellow på kvällen, så jag satte upp min überskitiga hår i en hästsvans och sminkade mig med inspiration av nagellacket jag bar, Nox Twilight Debutante, som är duokromt i guld och rosa.


Produkterna jag använde var:

Foundation: Maybelline New Pure.Liquid Mineral, 010 Ivory
Concealer: Concealer by H&M
Puder: Compact powder by H&M, 11 Ivory mist
Rouge: Blusher by H&M, 12 Dazzling peach
Ögonbryn: Clinique Brow sculpting duo, 02 Auburn to brown
Ögonskugga: Chanel Ombre essentielle, 62 Gold
Ögonpenna: Viva la diva eyeliner, GP1-8 Gold
Mascara: Face Stockholm Volumizing mascara, Black
Läppenna: L'Oreal Invincible lip liner, 725, över hela läppen

Tänkte jag skulle ha örhängen på mig för första gången på länge också. Det gick käpprätt åt pipsvängen! De har läkt igen! Skit också! Nu "måste" jag ta om dem....

2 kommentarer:

  1. Mycket diskret sminkning för jag såg det först inte :D men sen såg jag att du var slätare i ansiktet. Mycket fint diskret målat kunde jag se sedan när jag studerat en stund, färger som passar dig väldigt naturligt.

    SvaraRadera
  2. Tackar! Ljuset var så jädra dåligt, men jag var diskret sminkad så det syns inte så mycket i varje fall. WTF, liksom. :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .