söndag 20 februari 2011

Frikort

I "Vänner" gjorde de i ett avsnitt listor på 5 kändisar som man skulle ha frikort på. Alltså få ligga med utan att partnern skulle ta det som otrohet. Ross gick så långt att han laminerade sin lista, men Rachel gav honom ändå tillåtelse att stöta på Isabella Rosselini trots att hon blivit struken från listan då ho inte bodde lokalt. Kommer inte ihåg vem som tog hennes plats, men Rachel tyckte det var synd att hon inte hade popcorn att tugga på när hon tog del av underhållningen.

Ibland roar jag mig med att komponera en egen lista. Så här ser den ut i dagsläget. Här är mina celebrity crushes, med andra ord.


Colin Firth. Särskilt som han såg ut i "Stolthet och fördom" där han blev läckrare för varje avsnitt, för att till slut nå upp till jag-ligger-på-golvet-och-kvider status. Här har Mr Darcy precis badat i dammen och stöter oförhappandes på Elizabeth.


Keanu Reeves. Han är bara SÅ läcker. Jabbadabbado!


Johnny Depp. Man är väl frisk, liksom.


John Cusack. Alltså.... Jag. Bara. Smäller. Av. Vet inte vad det är han har, men han har det bra. Andra personer på listan kommer och går, men John Cusack består.


David Tennant. Doctor Who! Övriga kommentarer överflödiga.


Hittar ni den gemensamma nämnaren på dessa herrar? Det mörka håret, de mörka ögonen. Gissa hur älskade maken ser ut....

Fick man ha fler än 5 på listan skulle jag skriva dit lite småpojkar också: Joseph Gordon-Levitt, Robert Pattinson, Daniel Radcliffe. Och allas våran Snape - Alan Rickman kan väl få vara med. Och Ewan McGregor. Och Jude Law. Och Robert Downey Jr. Och....

Er lista då? Hur skulle den se ut?