måndag 4 april 2011

Och nu blir det reklamfilm!

Reklam på tv som irriterar mig just nu:
 • Kronans droghandel: bara namnet ger mig dåliga vibbar, men snälla någon - låt den stackars mannen bajsa ifred! Vem kommer ens på tanken att klampa in till någon som sitter på toa? Och sedan hela jädra familjen? Osmakligt är förnamnet.
 • Knorrs kyckling i en påse: mor och dotter lagar mat till far och son, för de hittar inte till köket i vanlig ordning. Genom att lägga kycklingfilé i en påse, hälla på krydda och sätta in det i ugnen. För det är ju så besvärligt att krydda och steka kycklingfilé...
 • Zumba: jag får nästan panikångest av att se solariebrända, tandblekta, magrutiga människor berätta om hur fantastiskt mycket de gått ner i vikt av Zumba. Samtidigt som det ytterst finstilta berättar om att viktminskningen kan variera och att man måste följa en kostplan. Jag tvivlar inte på att Zumba är bra för flåset, men det är inte som konditionsträning det säljs. Direkt.
 • Kevin kaffecoach: jag trodde Statoil var en mack, inte ett fik. Jag hade visst fel.
 • Always nya bindor: för jo jävlar vad jag vill känna mig fräsch av en och samma binda i upp till 8 timmar. Gäck!

2 kommentarer:

 1. En reklam som är den absolut vidrigaste just nu är ju den med billiga resor där den ena killen överöser den andra med en kastspya a la exorcisten!

  SvaraRadera
 2. Ja den ja! Den är så vidrig så jag hade förträngt den. :P0

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .