torsdag 16 maj 2013

Dagens Dagens


Outfit: H&M igen, inga överraskningar där. Röda byxor, svart t-shirt och randig tröja som jag funderar på om jag ska bosätta mig i för den är så gosig. Just den har jag hittat på herravdelningen igen, Divided.
Smink: Tycker ni jag ser lite blek ut? Bra. Är teatersminkad och ska vara blek nämligen.
Nagellack: Camelot från A-England. Kommer vara svart ett tag nu.
Frisyr: Plattat.
Doft: Nämen... Inser nu att jag glömde det idag. Jaja...
Klocka: Svart antik Revue Sport. Ärligt snodd från älskade maken.
Smycke: Mina armband - as always.
Fika: Te, banan, kexchoklad och chokladboll. Jag är en gottegris.
Middag: Tacos.
Pryl: Mintgröna solglasögon. Gissa varifrån? Just det... H&M....
Sysselsättning: Publikrep, läsa fan fics, gäspa.
Låt: "Aftermath" med Adam Lambert. Har haft den på hjärnan sedan det ögonblick jag öppnade ögonen igår morse. Gör inget. Bra låtar är okej att ha på hjärnan.
Kvällsnöje: Jag gissar på tv. Kanske klämmer iväg en film som tar upp plats på hårddisken.
Att tillägga: Drabbades idag av känslan att jag har slösat bort mitt liv totalt. På vad då? Ingenting? Vad har jag gjort som gör mig lycklig och vad vill jag göra med de år jag har kvar? Leva upp till någon annans förväntningar som jag gjort hittills? Nej, jag vill ju inte det.

2 kommentarer:

 1. Jag skrev en kommentar i min mobil förut men det försvann så jag ska försöka låta lika vis en andra gång - vilka fantastiskt starka och djupa tankar du avslutade detta med. Låt denna tanke guida dig till att uppnå det DU vill resten av tiden. Du har inte slösat bort något egentligen, se dig omkring, din familj och dina vänner men du kanske är på den punkten i ditt liv då du kommer göra det du var ämnad för. Du är precis i startgropen för något stort och jag står förväntansfull bredvid och väntar på att du ska släppas fri och bli precis hur fantastisk du vill inom det område du vill förverkliga dig inom.

  Vi ses i morgon, blir lite tipsy och snackar framtidsdrömmar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det här som är roten till ALLT mitt må-dåligt. Att jag inte tillåter mig själv att göra det JAG vill utan hela tiden gör vad någon annan förväntar sig av mig. Inte undra på att jag känner mig som en förvirrad 20-something snarare än en 42-årig gift trebarnsmorsa.
   Ska börja med att färga håret i någon oväntad färg (rosa? blå? grön?) och göra en av de tatueringar jag vill ha. För jag FÅR det.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .