torsdag 23 maj 2013

Mrs Data målar naglarna?

Jag har lust att lack-blogga igen. Eller snarare - jag vill ha lust att lack-blogga igen. Har känt så ett par dagar nu, att det vore kul att göra inlägg igen. Särskilt med min egenfrankade kollektion som är klar nu. Men...

Samtidigt som jag vill så vill jag inte. Det är något som hindrar mig. Prestationsångest eller något. Jag vet nämligen att det kommer bli svårt för mig att skriva på samma sätt som jag än gång gjorde. Jag kommer ha svårt att ha den där lite roliga tonen som jag försökte ha. Den personliga som var helt och hållet jag. Jag har inte lust att vara personlig längre. Det har sårat mig och jag vet inte om jag fixar att bjuda på mig själv på det sättet mer.

Delar av min kollektion Totally Klaine. Finns två lack till.
Jag får stöttning av mina läsare där, de vill ha mig tillbaka. Och det är klart att jag är glad över det, att det värmer mitt hjärta. Men jag ska inte blogga för någon annans skull än min egen, och jag en liten bit kvar. En liten bit tills jag har bestämt mig, in my heart of hearts, för om jag ska nagelblogga igen eller lägga ner Mrs Data målar naglarna helt och hållet.
Nästa månad fyller lackbloggen två år. Känns inte som att det är något att fira dock. Tyvärr.

Jag återkommer imorgon med ett filminlägg. Hoppas det blir roligare för er än den tristpåse jag har varit de senaste dagarna. Är inne i en svacka.

3 kommentarer:

 1. Men det låter ju som att du kommit en bit på vägen, det är ju positivt!! :-) Självklart ska du inte blogga för någon annans skull, det ska vara för din egen. Jag håller tummarna för att den sista pusselbiten eller glädjen eller kanske både och ska infinna sig. Kram! ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, ge det den tiden det tar tills/om du känner för att blogga för din egen skull igen! Och kommer du på att du inte vill det så låt bloggen sväva kvar på nätet ändå. Det är ett fint arkiv och man vet aldrig om du får ett ryck igen en vacker dag om lång tid :)

  Och väldigt roligt att få se bilder på frankenlacken!

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående talare och ska bara instämma i att det vore kul om du kom tillbaka, men att det är självklart att du ska vänta tills det känns bra! Jag är väldigt nyfiken på att få se dina egenfrankade lack!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .