lördag 29 november 2014

Your mission, if you choose to accept...

Jag har fått en utmaning minsann, av den ljuvliga Crimson-Anna minsann. Utmaningen kallas visst Blog-vemberutmaningen och det låter ju väldigt mycket som att den bara håller till i november så det är väl på gnällen med mitt bidrag då. Here goes!

Vad är det bästa med att blogga?
Ja jisses om jag det visste. Att jag kan ventilera lite. Att skriva har alltid varit en ventil för mig och just nu när jag skriver ett inlägg om dagen, så är det ett sätt för mig att låta hjärnan jobba lite - inte slöa till och bara glo på tv hela dagarna.

Vad är det som gör min blogg speciell?
Röran! *asgarv* Och kanske att jag är mig själv och inte lägger upp en prydlig front med duckfacebilder.

Hur ser min blogg ut om ett år?
Som nu, men antagligen inte med dagliga inlägg. Rent visuellt har jag ju precis gjort om lite, men annars är jag ganska nöjd. Hoppas dock att mina "Mitt liv med ångest"-inlägg blir färre därför att jag har blivit friskare, men jag tänker inte ropa hej innan jag är över bäcken.

Vilket var mitt bästa inlägg?
Under vilken period? Undrar jag då? Hela tiden? För jisses- det minns väl inte jag. Jag får sjukt mycket träffar på min absint-skola och det är ju roligt. Personligen gillar jag att skriva mina Dagens och när jag hittar rätt när jag skriver. Ibland är det fullkomligt läkande att skriva något. Det gillar jag.

Vilka bloggar/bloggare inspirerar mig?
Jomen tjena hallå. Allra mest måste jag nog vända blicken till Perny här, eftersom det var hon som fick mig att blogga en gång i tin'. Sedan vet jag inte riktigt vad/vem jag blir inspirerad av... Jag läser många bloggar om ditt och datt och vissa ger mig idéer och vissa bara läser jag ändå för att de är bra. Jag inbillar mig att jag kör mig eget race, men jag kanske har fel?
Nailtastic var en stor inspiration när jag började nagelblogga.

Nu tänker jag vara lite trist och tråkig och inte utmana någon vidare på det här, men vill du ha det får du ta det.
Kram på er och ha en fortsatt trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Intressant läsning =) Och ljuvlig...det har jag aldrig blivit kallad för=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då var det väl på tiden då. :D

   Radera
 2. Uppskattar din blogg väldigt mycket. Du har så bra kombination av djup och lättsamhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Det berömmet tänker jag gosa med.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .