torsdag 6 november 2014

Min bästa vän

Porträtt av polaren som följt mig sedan barnsben. Alltså från tiden då det bara fanns två kanaler och man reste sig upp och bytte kanal på tvn. Det började med "Kom nu då!" "Vaddå?" "Barnprogram i tv två!" och har aldrig slutat. För mig alltså. Tvn är en tillflyktsort, en tröst, en bästa vän som aldrig sviker. Och som jag älskar att jag kan maratontitta på tv-serier med hjälp av min dator.

Vad tittar jag på då? Just nu ser det ut så här.

Supernatural ser jag på onsdagförmiddagar, eftersom avsnitten går på tisdagskvällarna i USA.
American Horror Story på torsdagsmorgonen av samma anledningar som ovan fast på onsdagskvällar.
Älskade maken och jag tittar på How to get away with murder, oftast dagen efter det gått på svensk tv så vi kan spola förbi reklamen och komma i säng en rimlig tid.
Och just nu maratontittar jag även på Buffy the vampire slayer. Och när jag maratontittar försöker jag hålla mig till två avsnitt om dagen om det inte är exceptionellt bra - vilket Buffy inte varit. Än.

I övrigt i tv-världen längtar jag till januari då både Shameless och Glee återvänder. Glee med sin sista säsong...

5 kommentarer:

 1. Vi har upptäckt att Supernatural går på lördagskvällar på kanal 11, så vi funderar på att börja kika på det då istället, och ja, det är säsong tio. De ligger en vecka efter, eller har gjort, vi hoppas den kommer ikapp nu eftersom de inte visade något i veckan som var. :) Jag har inte heller sett buffy, har provat något avsnitt och inte heller fastnat. Känns som om jag också borde ge den ett äkta försök annars kanske någon, vi båda känner, ger mig ett ont öga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag och titta på tv när programmen verkligen går - nej, det funkar liksom inte. Antar att pausen den här vecka berodde på valet i USA och när jag antar så är jag 99,9% säker.
   MEd tanke på att man hört att Buffy ska vara en så rackarna kick ass-karaktär tycker jag än så länge att det är märkligt att hon är en sådan damsel in distress. Jodå, det är hon som håller i pålen, men om inte inte hade blivit räddad av en karl först hade den här serien bara haft ett avsnitt....

   Radera
  2. Men Supernatural håller sig, trots avsaknaden av kvinnor i huvudrollen :( men fan vad jag garvade åt veckans avsnitt :D

   Radera
  3. "Yeah but... subtext... And you can't spell subtext without s-e-x." :D

   Radera
 2. You know they're brothers right?
  And put as mutch sub in that text as she tells you to
  :D

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .