söndag 27 augusti 2017

Månadens nagellack - augusti

Som jag trodde släntrade inget lack från juli in i det här inlägget, men jag räknar med minst ett lack från augusti i september månads sammanfattning. Om det jag har på nu inte är så trevligt att jag behåller det på nästan en hel vecka.
Sista söndagen i månaden visar jag nagellacken jag burit, traditionsenligt sedan januari i år. Och det här är faktiskt sista söndagen i augusti, så då antar jag att jag gör det. I någon sorts bokstavsordning, för i kronologisk ordning kan det inte bli då mitt minne inte är bra.


Nocturne från A England har jag redan visat i sammanfattningen av Sargent's vision. Det blev inte någon favorit, mest för att holot drunknade i en alldeles för mörk bas. Det är ändå snyggt, men saknade det där lilla extra.


Jag har varit ganska kass på att måla naglarna i augusti, utom när det kommer till holofredag. En sådan bar jag det magiskt vackra The Hot Kitsune från Darling Diva Polish. Det är en sådan där smickrande guldbeige nyans som ser diskret och trevligt ut tills solen träffar det. För då jädrar blir det regnbågar! De var svåra att fånga på bild dock. Lacket ingick i en Teen Wolf-kollektion jag var "tvungen" att ha.


Mer holo i form av sagolika Red 3D/Holo från Glitter Gal. Ett litet mer tegelrött lack med helt fantastiska regnbågar. Det här är ett sådant där hololack där man nästan inte ens behöver sol för att visa upp det i all sin skönhet, men sol hjälper alltid till lite extra.


Jag råkade upptäcka att det grå hololacket The Ghost shift från Phalish matchade mitt grånande hår riktigt bra. Lacket har dock betydligt mer regnbågar än mitt huvud. Lacket var del av en Doctor Who-kollektion jag var "tvungen" att ha.


Disco Inferno från indiemärket Polish Alcoholic är ett murrigt lila fullsmockat med glassflecks i olika färger och skiftningar. Mycket grönt och koppar händer där. Lätt att ta bort också, trots alla flakes.


Wind of Change, även det från Polish Alcoholic, var jag lite mer besviken på. Jag trodde det skulle vara mer blått ä vad det var. Nu var det en ganska mörk teal, och många av de där färgskiftande flakesen försvann tyvärr i en bas som jag upplevde som lite för mörk. Det är fortfarande snyggt, men inte så snyggt som jag hade hoppats.


Och så lacket jag bär idag. Pinking Out Loud från H&M Beauty är ett ganska mörkt rosa lack med rosa skimmer. Jag tycker mig även ana en liten orange skiftning i vissa ljus. Snyggt som tusan!

Och det var alla lacken för denna månad. Bara sju stycken. Så kan det bli ibland. Jag har inte alls haft lust att måla naglarna den här månaden, och burit mina lack lääänge och ibland haft nakennaglar flera dagar i rad. Så när jag säger att det finns en viss risk/chans att Pinking Out Loud ändå blir augustis sista lack, så menar jag det. Vi får se hur det blev, sista söndagen i september.