onsdag 27 juli 2022

Bullet journal för augusti

Hög tid att visa augustisidorna i min bullet journal. De har varit färdiga ett tag nu, och jag behöver börja skriva in sådana där privata saker som jag inte delar med mig av här. Alltså - ta kort och skriv inlägg. 


Augusti är månaden då både mitt äldsta och mitt yngsta barn fyller år, och då E fortfarande bor hemma fick hon utslagsröst på månadens washitejp, och därmed också månadens färgtema. En rosablommig tejp med en aning brunt i sig gav det resultat jag visar här. 
Tombowsen är 761 Carnation och 815 Cherry. Stabilo fineliners med färgkod 88/56 för den rosa och 88/45 för den bruna. Tejpen har jag haft i samlingen ganska länge, troligen köpt på Etsy någonstans.


Den där mörka fläcken på linsen, ja. Ignorera den, för den kommer vara med på alla bilder tills jag/vi skaffar ny kamera. När det nu kan tänkas bli. Inte högsta prioritet numera, med mobilkameror och så där.

Uppslag två delas som vanligt av kassabok och månadsbok & nagellack. 
Tänkte kicka igång yogaterminen igen i augusti, så behov av en egen liten kassabok för den verksamheten. 
Jag har nästan bestämt mig för vilken bok jag kommer jag ska spendera augusti med, men bara nästan. Har några dagar på mig.


Bestämde mig för en annan ordning på sidorna den här gången, och placerade träningen redan här. Och den här gången har jag redan fyllt i min Yoga with Adrine-månad. Den här gången med tema "Begin". Jag har inte alls varit förtjust i passen nu i juli (väldigt mycket magmuskler) så jag hoppas och tror att det blir roligare att träna i augusti. För ärligt talat - nu i juli har jag varit omotiverad. Jag har gjort det, men det har inte varit kul.


Vanor, humör och en rad om dagen.Inga märkvärdigheter här heller.


Och ett av veckouppslagen. De ser ungefär likadana ut hela månaden, med ändring av vilken färg som hamnat var som största omväxling. När det funkar så funkar det.

Jag hade ganska långt skridna planer på ett helt annat tema i augusti, men bestämde mig för att skjuta fram det till senare i år. Kanske redan i september? (Troligen november, men en vet aldrig.)