fredag 29 juli 2022

Julis nagellack

Snart dags att vända kalenderblad igen, och det är det alltid lite kul att titta på de lack jag burit under månaden som snart lämnar oss.
I juli har jag använt 6 olika lack, av endast två märken. För att det är vad jag haft/har i otestade lådan. 
Ser ut så här, i den ordning jag bar dem.

 


Depend, #415
Antagligen en topper egentligen, men vem orkar bry sig om sådant? Dessutom väldigt snyggt på egen hand också. Blir lite av en nude nagel där det ändå händer något. Och det som händer är prismatiska glitter och gulddito, i olika storlekar i en klar bas. 



Depend, #579
Nästa lack jag bar var lite lika samma som det ovan. Men här är basen svagt aprikosrosa och glittren mer silver och prismatiska miniflakes. Fint det med på egen hand, men även här misstänker jag att det skulle funka bäst som topper på något matchande.



H&M Beauty, Got myself a gecko
Grönt är skönt och när det blir så här ärtigt klorofyllgrönt blir jag bara glad. Krämlack, som synes.



H&M Beauty, Give me biscuit!
Lite mer orange i tonen än vad bilden visar. En sorts beige aprikos som drar åt orange. Eller ett orangetonat Mariekex. 



Depend 7day, Respect (#70084)
Betydligt knalligare irl än här. På 80-talet kallade vi det här chockrosa, nu är det väl cerise eller helt enkelt bara ett riktigt knalligt rosa.



H&M Beauty, Vintage porcelain
Kan absolut se för mig mormorskaffekoppar med blå blommor på i den här färgen. En vacker ljusblå kulör som har lite lila i sig, men också drar en aning åt det grå. Jättefint! Det lack jag bär just nu, så det blir inga fler lack den här månaden.