fredag 15 juli 2022

Tom

Tomma förpackningar nu igen. Det har blivit ett gäng till plaståtervinningen den här gången med, allihopa favoriter, nya eller gamla. Spana bara in betyg en där här månaden. De här förpackningarna har skramlat runt i lådan sedan sist.


ACO. Body lotion moist. Oprfymerad.
Ständigt återkommande på den här listan, helt enkelt för att jag gillar den. Mycket.
Betyg 5/5

Depend. Nagellackremover. Supersnabb.
Ännu en återkommande favorit.
Betyg 5/5

Nivea. MicellAIR expert. Eye make-up remover.
Ny kärlek, som tyvärr var slut när det var dags att skaffa en ersättare så jag har en annan nu. Har alltid gillat Niveas eye make-up remover, men den här har det lilla plusset i kanten att den inte svider minsta lilla alls i ögonen. Känns väldigt skonsam och snäll. Jag får kanske jobba lite mer med den, vänta en stund extra, men det är det värt. Ville ha en ny likadan, men...
Betyg 5/5

Apolosophy. Cucumber peel off mask.
Peel off masker är egentligen no no när en har känslig hud som jag har, men den här kan jag inte låta bli att gilla ändå. Väldigt mild, även om den doftar ganska starkt, och superlätt att peela av. Eventuella rester kan lätt tvättas bort. Kommer säkert att köpa den igen
Betyg 5/5

Holika Holika. Pure essence mask sheet. Green tea.
En återfuktande och lugnande arkmask som jag använt förut och tyckt om förut. Samma sak den här gången, och den kan mycket möjligt hitta hit igen inom en snar framtid.
Betyg 5/5

Atrix. Intensive protection cream. 
Allra bästa favoriten. Jag kan tänka mig att det finns andra handkrämer där ute som är bättre eller lika bra, men nu älskar jag den här och köper ständigt nya.
Betyg 5/5