onsdag 24 juli 2024

a England, Archangels

Just nu total utförsäljning hos a England "för att göra plats för nyheter". Känns spännande, och jag undrar vad det är som händer nu. Kanske en hel re-branding? Andra finish än holo? Har hon sålt? Så många frågor, och jag antar att svar kommer förr eller senare.
Innan dess kan vi titta närmare på den stora kollektionen från det senaste lacksläppet. Archangels kom ut med sju olika lack, inspirerade av änglar, så klart. Här i den ordning jag bar dem, som inte blev den bokstavsordning jag hade planerat.


Ariel
Inte Lilla Sjöjungfrun alltså, utan Jordens ärkeängel som manifesteras i ett lila ljus. Hen ska skydda allt liv på jorden, och miljön. Gör väl ett så där jobb, kan jag tycka.
Lacket är så klart holografiskt, och är mullvadsgrå med en tydlig ljuslila skiftning. 
 


Chamuel
Ännu en ängel som gör ett kasst jobb, för Chamuel är visst fredens ärkeängel. Inte bara världsfred, utan också mellan människor. Manifesteras med ett rosa ljus.
Riktigt flamingorosa hololack. Det finns en orange skiftning i det också, och jag tror det här är kollektionens finaste lack.



Michael
En lite mer välkänd ärkeängel kommer här, Michael är modets ängel och manifesteras av ett blått ljus. Lacket är alltså ett ljust blått hololack. Ljust himmelsblått, eller möjligen babyblått.



Azrael
Inte alls lika ond som i "Supernatural". Azrael hjälper till med övergången mellan liv och död, både för den som avlider och för de som blir kvar. Indigoblått ljus den här gången.
Det här lacket tyckte jag mest av allt var grått, men det finns blått där och även en gnutta lila, Jag tänkte på åskmoln.



Gabriel
Kommunikationens ärkeängel. Antar att det var därför han snackade med Maria. Manifesteras i ett vitt ljus.
Det här var en av mina förhandsfavoriter, för jag tyckte det såg så vitt ut. Men det är det inte, bara nästan. Mest av allt en ljus silver. Holot är också av det mer splittrade slaget här, och blev mer prismatiskt än holografiskt. Fint,men inte helt vad jag hoppats på.



Jophiel
Skönhetens ärkeängel manifesteras med ett gult ljus, och vänder det negativa till något positivt. 
Hade ju varit kul med ett gult lack, men icke. Det finns ett guldstråk där, men mest av allt är lacket roséfärgat. Råkar älska roséguld.



Raphael
Hälsans ärkeängel som manifesteras av ett grönt ljus.
Det är faktiskt grönare irl än vad det set ut som här. Lite mörkare salviagrönt, med sin lite dammigt gröna nyans. Dessutom med ganska rikligt med guld, och superfina regnbågar.