lördag 27 juli 2024

Bullet journal i augusti

Äntligen! Ett år senare kan jag börja ha yogaklasser igen, och det kommer ske i augusti. Hurra! Ska bara göra fint i min nya studio först. 
För att fira detta valde jag att göra min bullet journal lite extra yoga-inspirerad i augusti. Jag ville ha orange som temafärg, och sim tur är för mig så har jag en washi med yogande rävar. Nästan som att jag hade planerat det i förväg.



Washitejpen har jag haft så länge att jag inte minns varifrån. Gissningsvis Etsy, för därifrån kommer mycket från min washi-samling. Pennorna är en orange fineliner från Stabilo, och en Tombow dual brush i färgen 025 Light Orange. Något mellan väldigt mörkt gul och väldigt ljust orange, tycker jag. Men jag står mitt kast.
Börjar med en dikt av Christina Rossetti och en månadsöversikt.



Kassabok, nu med plats för yogans egen lilla kassabok. Andra sidan rymmer som vanligt månadens bok och nagellack. Jag kommer läsa Robin Hood, men jag har inte skrivit in den än på grund av lat.



Lite träningsdags kanske? Hoppas jag orkar skärpa mig på den punkten också, för det är inte bara bloggen jag varit slö på den senaste tiden. Det är skönt att sova, kan vi säga.
Med förhoppning om skärpning alltså, så kommer mina sidor för Yoga with Adriene och min övriga träning här.



En rad om dagen, dagens vanekoll och en lite titt på humöret.



Och så ett av veckouppslagen. Citaten den här månaden är sådana jag har sparat från etiketten på Yogi-te. (Om jag inte tar helt fel är det sådant som Yogi Bahjan sagt. Den yoga jag lär ut är baserad på hans yoga - kundaliniyoga. Fast på svenska, brukar jag säga. Mindre persondyrkan och mer titta in i dig själv. Min yogalärare hoppade av när han tyckte det blev för sektliknande, med bara vita kläder, väldigt mycket pekpinnar och annat otyg.)