lördag 18 februari 2012

WTF!!!

VAD FAN HÅLLER NI PÅ MED DÄRUTE!

Kvällens bästa bidrag åker ut och Björn Ranelid går DIREKT TILL FINAL??? Är ni fullkomligt vrickade? Precis det här var jag rädd för - att han skulle få tillräckligt med buskispoäng för att ta sig vidare. Mina barn blev så arga att de frivilligt gick och lade sig. Det ni!

Reflektioner över kvällens bidrag:

Youngblood: Jomen ni var väl söta. Typ. Men vad var det för konstig fransig skjorta en av er hade på sig?

Maria BenHajji: Björn Skift satt vid en vit flygel och sjöng om drömmar redan på 70-talet. Typ.

Mattias Andéasson: Fy faen vad jag är ledsen över att han åkte ut. För den låten kunde man i varje fall lyssna på utan skämskudde. Gillade inte brallorna dock.

Love generation: Kvällens utan tvekan bästa bidrag. Och vad händer? VAD HÄNDER?!

Carolina Wallin Pérez: När låten klingade ut trodde jag att jag hörde introt till Kents "Musik non stop". Den delen var bra...

Anderas Johnsson: Kvällens näst bästa bidrag. Tror jag hade en sådan där väst på 80-talet. Fast med andra knappar.

Molly Sandén: Jo, det är ju en ballad. Om när hon och Erik Saade gjorde slut. Självjävlaklart att den gick direkt till Globen. Snark.

Björn Ranelid ft. Sara Li: Som om Markoolio och Sean Banan fått ett oäkta skånskt barn. Som de egentligen inte vill kännas vid. Pissdåligt - så självjävlaklart gick den direkt till Globen.

Ska mina nerver orka med att vi svenskar röstar skit till Globen och lämnar de bästa låtarna kvar i Leksand? Nu håller jag stenhårt på Loreen. En låt att inte behöva skämmas över.