torsdag 21 juni 2012

Dagens, 21 juni

Sista Dagens på ett tag. Will you miss them? Jag kommer kanske göra det. Eller inte. Fast det har varit rätt så kul. Återkommer nog så småningom. Skål!

Nej jag är inte på smällen, jag orkade bara inte räta på mig.

Outfit: Rosablommigt linne från Indiska - skitgammalt. Jag har på mig korta tights också, cykelbyxliknande saker. Och på huvudet solglasögon från H&M som jag rea-fyndat och som inte klämmer. Men de är ju inte röda...
Smink: Testkör Too faced Shadow insurance Anti-crease med Cricket från Sleeks Ultra Matte-palett V1 brights. Liiiite crease, men mindre än vad det brukar vara. Happy dance!
Frisyr: Utsläppt och nytvättat och galet mjukt och fluffigt.
Nagellack: just nu Pure torture från China glaze. Men bara på ena handen och inte så länge till.
Klocka: Gul från Zodiac.
Smycke: Njet. Om inte mina ringar räknas, men dem har jag ju varje dag.
Doft: Bara deo och så den där speciella bus-doften.
Länkkärlek: För dig som gillar att laga mat och baka kommer här ett smakligt tips. Sanna som driver A petite indulgence är veteallergiker, snäppet värre än glutenintolerant, och mixar på sin matblogg bakat för toleranta och intoleranta, mat i alla dess former och gott att dricka till. Spana in!
Fika: Te och rabarberkaka med vaniljsås. Det fanns ju lite kvar i kylen som inte fick förfaras.
Middag: Papardelle med kyckling och kantarellcreme fraishe.
Pryl: Böcker, nagellack, kamera och tangentbord.
Väder: Nu kom sommaren! Sol!
Överraskning: Cdon fick inte ut sitt paket innan midsommar. Leveranstid 2-5 dagar borde kanske ändras till "när vi känner för det". Hälsningar Mamma_till_besvikna_barn. Är inte värst överraskad med andra ord.
Sysselsättning: Har idag förberett inlägg till inte mindre än två bloggteman. Ett till den här bloggen och ett till nagelbloggen. Därav manikyren på bara ena handen, om någon undrade över den lilla detaljen. Känns som att jag har suttit vid datorn hela dagen ungefär, och det har jag ju!
Barnabråk: Jodå. Bara ungefär hela tiden.
Kvällsnöje: Just nu sitter jag och lyssnar på "Mästerkatten". Tittar inte alltså. Hoppas på lite mer Doctor Who när barnen lagt sig. Borde tillverka den där pajen jag ska ha med mig till mamma i morgon, men jag kanske skjuter på det tills i morgon. I övrigt ska jag dricka rosé - sådeså! 
WUTT!?: Herreguuuuuud vad med folk det är i affären! Bor det ens så här många i Örebro?