söndag 17 juni 2012

Födelsedagens, 17 juni

Bara för att man fyller år (för ja det gör jag) så betyder ju inte det att jag inte lägger upp en Dagens. Vassego!

Älskade maken tyckte jag såg busig ut. Jag förstår ingenting...
Födelsedagsbarn: Är jag själv! Hela 41 år har jag hunnit bli, och det har haft sina ups and downs det här livet, men på det stora hela har det varit upp. 
Outfit: Turkos kabelstickad tröja som jag klickat hem från H&Ms rea och zickzack-kjol från dito ställe. 
Smink: Lite eyeliner med Acid green från NYX förstärkt med skuggan Blue Hawaiian från Sleek, lite av Martini från Sleek i ögonvrån också. Båda Sleek-skuggorna ur min Curacao-palett. Läpparna gjorde jag koralliga med NYX Jumbo eye pencil (på läpparna? jodå!) i färgen Orange som jag suddade ut och så lade jag glosset Krokus från Face över. Lite crazy kombo som jag tyckte blev väldigt snyggt faktiskt.
Frisyr: Utsläppt.
Hårsmycke: En egenvirkad blå blomma. Egentligen är det en brosch, men jag satte i en hårklämma och det funkade över förväntan bra.
Klocka: Svart antik Revue Sport. Någongång ska jag skaffa nytt armband till den här också.
Doft: Vanilla touch nu igen. Men jag fick Truth or dare by Madonna av mamma och pappa i present också. Kommer snart.

Är det NailartSunday så är det, även om man fyller år.
Nagellack: Decades of dysfunction från Orly på fingrarna, ihop med lite svart Black tie från Nox Twilight. Ovan tillsammans med dagens kjol som inspirerade manikyren. På tårna blev det Charla från Zoya.
TEma: Har ju varit te idag alltså. Fick Kusmi-te, en temuggstermos, en tekanna, en tekula i form av en gul ubåt...
Väder: Det brukar alltid vara dåligt väder på min födelsedag. Alltså var jag inte så förvånad över att det regnade när jag vaknade. Mer förvånad är jag i så fall över att solen skiner just nu, men varmt är det kanske inte.
Överraskning: Har fått så mycket roliga och fina presenter så jag vet inte vad. Jag älskar verkligen att fylla år!
Barnabråk: Lite ruff om krocketregler bara, annars verkar jag ha fått den berömda presenten "snälla barn" idag.
Sysselsättning: Alltså - jag har varit fullt upptagen med att fylla år, bli uppvaktad och få presenter. Har haft det kanonbra alltså.

Omnomnom!
Fika: Jag fick ju göra det själv, men jag har ätit både av den jättegoda Pavlovan med jordgubbar och en hint av choklad, samt ungefär världens godaste rabarberkaka. Ej med på bild - min mamma hade med sig en påse nybakade bullar. De bästa bullarna alltså. Jag åt två.
Middag: När man fyller år får man bestämma vad det blir för mat och jag bestämde att det skulle vara rökt lax, färskpotatis och creme fraishe med dill, vinäger och svartpeppar. Så gott.
Kvällsnöje: Har inte bestämt det än, men det kommer inkludera Rotari och chips, det är jag säker på.
WUTT!?: I år var nog första gången på läääänge jag verkligen sov när barnen och älskade maken kom och sjöng för mig. Och så har jag fått presentkort på hårgos från Stora J! I ett kort med en Tardis på!