måndag 18 juni 2012

Dagens, 18 juni

Foto av Bäbs som får representera min dag.

Outfit: Den svarta maxikjolen fråm H&M och den korallrosa t-shirten från H&M Fashion against AIDS. Bytte om till mina sproilans nya svarta brallor senare, och nu när jag sitter här med gråa lår kan jag konstatera att de behöver bli av med lite överskottsfärg innan nästa användning...
Smink: Ljusgrönt öga med en palett min svägerska köpt åt mig i USA. Efter X antal säsonger av Top Model ville jag gärna pröva något från Covergirl, så hon skaffade en palett som skulle framhäva mina hazel eyes. Vad jag tycker? Att de ska ändra sin slogan till "Easy, creasy - Covergirl!" Lägger sig i veck med andra ord.
Frisyr: Utsläppt med en liten hårklämma med en pytteliten ros på, för att få undan "luggen".
Nagellack: Samma som igår, alltså Decades of dysfunktion från Orly.
Klocka: Tissot PR100 bicolour, dam.
Doft: Idag har jag testkört Truth or dare by Madonna. Luktar sött men jag gillar!
Länkkärlek: Tant Barbro/ Bäbs har börjat blogga igen! Jag blir så glad, så glad! Underbar nailart - in och kika vettja! Och hon kallades Barbro. Det är även hon som tagit dagens bild.
Fika: Te och cannoli med citronfyllning, på vad som kan bli nya favoritfiket. De har nämligen Kusmi. Paolo's heter det, och ligger vid Stora hotellet i Örebro, på Drottninggatan.
Middag: Åt en sen lunch. På McDonalds. Uärk...
Pryl: Har varit på shoppingtripp idag och köpt ett par nya solglasögon - röda - och en liten söt handväska.
Väder: Lite regn bara, men mest mulet och ganska varmt. Men sommar känns det kanske inte som.
Överraskning: Jo jag tackar jag! Jag visste att jag och Perny skulle på bio och se "Hungerspelen". Jag visste även att vi skulle ta en fika innan. Vad jag inte visste var att min underbara, fina bokcirkel skulle sitta där och vänta på mig när jag kom in. Att påstå att jag blev överraskad är nästan en underdrift - jag blev galet överraskad. Och glad. Och rörd! Ni är underbara tjejer, ni två som saknades också.
Sysselsättning: Shoppingtur i Marieberg Galleria, bli överraskad så det slår härliga till och bio. Jag säger det här igen - det är nästan bättre att fylla 41 än vad det var att fylla 40. Och det var skitkul att fylla 40!
Barnabråk: Mest gnäll faktiskt. Om hur tråkigt det är att gå i olika butiker. Jag gnällde tillbaks när vi var i leksaksaffärer. Mohawhahahaha!
Kvällsnöje: Jo alltså, Perny gav ju mig ett biobesök i födelsedagspresent. Så ikväll var jag och såg "Hungerspelen" med henne. Mitt intryck är att de kan väl sätta varningstext på att det ska vara skakkamera, så jag kan ta åksjukemedicin innan (varför jag aldrig ser filmer i 3D, avdelning 1). Vissa sekvenser hade gjort sig bättre om de inte hade varit i skakig närbildskamera utan om de istället hade visat lite på avstånd. Annars var det bra adapterat och man lyckades förmedla det mesta som händer i boken i Katniss tankar genom att låta det berättas på annat håll. Jag gillade. Betyg 3/5. Jag gav boken 4/5 och boken är ju alltid bättre.
WUTT!?: Jag antar att det var mitt ansiktsuttryck när jag insåg vilka som satt på fiket och väntade på mig. Snacka om glad överraskning alltså! Jag kan inte uttrycka det nog. Tack kära ni! Och extra tack till Bäbs för den fina blomman - den höll både i biosalongen och cykelturen hem.

2 kommentarer:

  1. Men du är ju så rar! Tack för trevlig fika och rörande länkkärlek :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men du ska ha sånt gosing! :)

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .