onsdag 1 augusti 2012

Dagens, första augusti

Nej jag känner inte de i bakgrunden. De hade bara picknick på samma ställe som  oss. 
Outfit: Mönstrad tunika/klänning från Top Shop. Vit kofta från Lindex/ärvd, svarta tights från Wear It. Solglasögon från H&M.
Smink: Gult och grått med skuggorna Crete, Pow! och Bam! ur paletten Ultramattes V1 från Sleek och pennan Yellow från från Nyx. Lipglosset Lillian från Idun minerals.
Nagellack: Cowardly lyin' från China glaze. Lions and tigers and bears - oh my!
Doft: Sweet rose från H&M.
Klocka: Lila silikonklocka från Ice Watch.
Fika: Te och sockerkaka. Paus på den promenad som ersatte dagens löppass. Jag vilar knät idag med, fast det inte gör ont idag, och så tar vi ett löppass imorgon istället.
Middag: Älskade makens paradrätt, pasta med broccoli och räkor. Alltid lika gott.
Pryl: Elvispen som jag swishade ihop sockerkakan med. Älskar sockerkaka! Dessutom har jag världens bästa recept på det. LCHF är ingenting för mig - någonsin.
Sysselsättning: Försöka roa barn, sortera tvätten och tvätta den, steka pannkakor i 40 minuter som blev uppätna på 10 minuter (jo, jag tog tid), bestämma att jag får byta bok och börja läsa i mitt nya val, baka sockerkaka, titta på film med barnen (Legender från Övärlden), gå promenad med älskade maken och älskade barnen, titta på tapeter för vi ska tapetsera om Lilla E:s rum, laga middag och koka kompott på nektariner innan de blir dåliga, blogga, glo på dumburk.
Kvällsdrink: Tror det blir alkoholhaltigt i kväll. Kanske. Eller vatten.
Barnabråk: Ett riktigt tråkigt nonsenbråk om jag vet inte vad som slutade med gråtande litet E och en überarg Chilipojke som vägrade äta middag vid samma bord som oss andra.
Kvällsnöje: Jag ska tydligen titta på "Hellboy 2". Den är igång i varje fall.
Bonus: En bild på en komplett galen katt. Se nedan.

Not only am I putting baby in a corner, I'm putting him on top of the kitchen cabinets as well!