fredag 21 december 2012

FredagsFilmen: Love actually

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än att FredagsFilma sig med en film med jultema? Ingenting skulle jag vilja påstå. Och då jag är komplett galen i romantiska komedier (också) så väljer jag såklart "Love actually". För att den är rar, rolig, lite sorglig, romantisk och gullig all rolled into one.

Bildkälla iMDb

Filmen är en episodfilm där vi får följa flera olika par och deras kärleksliv straxt innan jul. Allt ifrån den nyligen valda premiärministern till den avdankade rocksångaren till den unga skolpojken till författaren till de nygifta till loserkillen till kontoristen till den nyblivne änklingen till statisten... Ja, ni fattar.


Med kända ansikten som Colin Firth, Hugh Grant, Bill Nighy, Liam Neeson, Alan Rickman, Emma Thompson, Keira Nightley, Laura Linney, Martin Freeman, Martine McCutheon, Rowan Atkinson, Billy Bob Thornton..... The list goes on and on.

Mitt filmtips till julhelgen alltså, även om du redan sett den.

4 kommentarer:

 1. Ja det är en såndär film som man kan titta på lite hur många gånger som helst, alltid är den nån av de små historierna som fångar en ovsett om man redan sett den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Småglanade lite på den på trean igår, då fastnade jag lite i när Rowan Atkinson slår in paket. :D

   Radera
 2. Jag älskar också rom-coms, då får man både romantik och komedi...perfekt!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .