fredag 14 december 2012

FredagsFilmen: Warm bodies

Jag är inget stort fan av genren zombie-filmer. Kan räkna på ena handen vilka jag gillat. Och om jag tror rätt så kommer den här filmen snart finnas med på den handen, för bara trailern får mig att skratta så jag blir vindögd. Tydligen är "Warm bodies" baserad på en bok som jag inte har läst eftersom den inte handlar om vampyrer. Däremot är jag numera desto mer nyfiken på att läsa den.

Bildkälla
R är en zombie. Han minns inget av sitt tidigare liv och han kan bara uttala några få gutturala stavelser. Han spenderar sin tid med att stappla omkring och vara - död. Tills den dag han träffar mänskliga Julie och bestämmer sig för att beskydda henne. Något händer inom honom och sakta men säkert blir han varmare.

Minns ni pojken i "About a boy"? För det är han som är R. Om ni tycker han verkar bekant.


Går upp på bio i vår. Gud som jag längtar!

2 kommentarer:

 1. Det såg ju inte helt illa ut :) Ska nog försöka se den när den kommit på DVD.
  Jag är heller inget fan av zombiefilmer men den jag gillar tillräckligt mycket för att ha sett hela två gånger (till skillnad från de flesta andra som jag bara sett en halv gång) är Zombieland, som är i gränslandet till parodi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Shaun of the dead är min "favorit" och den ÄR en parodi. :)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .