fredag 28 december 2012

Fundering

Sak jag funderar på - att låta den här bloggen falla i glömska. Eller är det någon som skulle sakna den?
Tänker annars att den skulle få ett sista sammanfattande inlägg och sedan inget mer.

Tycker själv att den är tråkig, att jag inte skriver något vettigt och så vidare. Men det kanske bara är som jag är trött?

10 kommentarer:

 1. Jag känner samma sak med min personliga blogg, den jag uppdaterar mest och tycker är roligast är ju min skönhetsblogg.
  Jag tycker absolut inte att den här bloggen är tråkig, jag läser den. Nog mer hur du själv känner. Jag kommer med största sannolikhet att låta min personliga blogg få vila ett bra tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte haft riktigt lust sedan i våras. Tycker ju det är kul med mina fredagsfilmer och söndagssånger och att skriva om böcker, men annars tycker jag att nagellacksbloggen är roligare.
   Kanske har en annan plan för den här, göra om inriktningen lite och så.

   Radera
 2. Du vet att jag uppskattar den och kikar in, men jag kikar även på din nagellacksblogg. Det är din känsla som får styra, det är ju inte som om du faller helt för du skriver ju fortfarande nagellack. Det jag skulle uppskatta vore om du kanske morfade om den här till en litterär blogg, det skulle vara roligt för jag gillar när du skriver sammanfattningarna av våra plejadsammankomster och liknande. Och då kan du ju ha lite mer personligt med ibland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ungefär precis vad jag funderat på. :)

   Radera
  2. Då måste det ju vara rätt. Skriv om böcker du tycker om och inte tycker om, jag lovar att det kommer jag älska att läsa och kommentera och jag är inte ensam om det.

   Radera
 3. Jag har både den här och nagelbloggen i min Google Readerlista. Jag är ju i första hand intresserad av nagelbloggen men jag tycker du skriver så kul att jag ville följa den här också. Men det finns väl inget som hindrar att du lägger in lite mer personliga inlägg i nagelbloggen ibland om du tröttnat på den här? Vi som läsare kan ju bara scrolla förbi om det inte är intressant just då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill helst hålla nagelbloggen till just en nagelblogg. Just nu lutar det åt att jag kommer ändra inriktningen på den här bloggen till att handla mest om böcker/filmer/tv och sånt och ibland kanske ett och annat inlägg om andra saker.

   Det eller så går jag all in och gör verkligen en Fagens om dagen. Fast hur kul blir det i längden?

   Radera
  2. Fagens? Dagens ska det ju stå. För i helvitti!

   Radera
 4. Jag skulle sakna innehållet! Bloggen i sig är ju ett skal, men det av dig som vi får vara med på här skulle jag sakna om vi inte fick vara med på det nån annan stans i så fall. Jag blir lika glad om du pillar in de personliga bitarna i nagelbloggen men beröva oss dem inte helt. Det är ju ditt sätt att skriva och din personlighet som vi tycker om, sen är det sekundärt om det är nagellack eller film eller leggings från H&M som avhandlas :)
  Och jag tycker om Dagens, sådetså!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .