måndag 15 april 2013

Ännu en Dagens

Fortfarande inte riktigt bekväm med att bli fotograferad, men det är på hög tid för en ny Dagens tycker jag. Spexar lite så känns det nog bättre och idag har jag till och med känt mig lite söt en stund eller två.


Outfit: Vinröda tights och kort klänning med svalor på från H&M. Vit kofta som jag fått av vännen E och den kommer från Lindex.
Smink: Bronsigt öga med grön underliner (under ögat), rosiga kinder och rosa läppar.
Nagellack: Egenfrankade "I've been looking for you forever" från min egen privata blivande kollektion Totally Klaine. Kommer inte finnas till försäljning. Inte helt nöjd med den här heller, men den har fin blå färg. (Nej, jag är absolut inte med på Blå Måndag - fuck you very much).
Frisyr: Plattat. För första gången sedan jag tappade plattången över armen och fick brännskador.
Doft: Rain från Marc Jacobs. Jag älskar den. Passionerat.
Klocka: Union Jack-Lambrettan.
Smycke: Rosa blommor i öronen, ett bi om halsen och armband i form av ikoner och ett som Lilla E pärlat åt mig (och tre speciella vänner) som jag har på mig nästan hela tiden numera.
Väder: Mulet och en del regn. Regn är hundra miljarder gånger bättre än snö.
Fika: Te och Doritos. För att jag kunde.
Middag: Ska snart tillaga pasta med svamp och mozzarella. Nytt recept. Har tydligen vegodag idag, för jag åt vego till lunch också.
Pryl: Penna. Och tangentbord. För idag har jag skrivit massor.
Träning: Promenerat. Och en skvätt fuldans.
Sysselsättning: Varit i skolan. Skrivit. Byggt podium. Diskuterat. Haft småpanik över manusbristen. Skrivit ännu mer. Surfat lite. Skrivit. Skickat iväg det jag skrivit. Lite så.
Barnabråk: Inte här hemma men i skolan var det visst något med tygskor i en vattenpöl. Drabbade det inte mig bryr jag mig inte.
Låt: "Down" med Jason Walker. Länk till You Tube.
Kvällsnöje: Glo på tv och läsa bok. Är planen. Men det kan ju gå käpprätt åt helvete och jag sitter med datorn hela kvällen istället. Underligare saker har hänt.

2 kommentarer:

 1. Blev pastan bra? Svamp och Mozzarella låter som nått jag skulle gilla :)

  Och så vill jag ju se närbild på frankenlacket så småningom, nån dag när det känns kul och det inte är måndag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du kommer få se bilder på lacket! Så småningom när jag är klar med alla. Och pastan blev riktigt lyckad. :)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .