fredag 12 april 2013

FredagsFilmen: Oblivion

Jösses! Jag hade nästan glömt bort att det var fredag idag! Klart vi ska ha en FredagsFilm. Och idag tänkte jag skriva ett par rader om en film jag är galet nyfiken på trots att Tompa är med i den. Tom Cruise tillhör inte mina favoriter direkt, jag tycker inte ens att han är snygg. 
Men det här verkar spännande och så är ju Morgan Freeman med också och honom gillar jag.

Bildkälla Teaser-Trailer
"Oblivion" handlar om jorden efter att den har blivit förstörd efter årtionden av krig mot de utomjordiska Scavs. Jack är en av få kvarvarande reparatörer som sänts till jorden för att rädda det lilla som finns kvar av resurser och teknik. På ett av sina uppdrag hittar han ett kraschat rymdskepp och han börjar tvivla på att det han trodde han visste verkligen är sant.


Love me some science fiction!

2 kommentarer:

 1. Vill med se!
  Dels för att handlingen lät spännande och dels för att jag hör till skaran som smälter lite grann med ett fånigt leende så fort jag ser Tom Cruise på film ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv tillhör jag skaran som inte ens tyckte han var yummy när jag var tonåring och Top Gun var på tapeten. Tycker för övrigt inte att Brad Pitt är värst läcker heller, och det känns lite som att jag är ensam i världen om det. :D

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .