onsdag 10 april 2013

Shit that happens

Igår tröttnade jag och stängde ner min nagellacksblogg. Vavava? Jo, just det. Den som jag tyckte var så rolig har blivit en energitjuv utan dess like och jag har valt att lämna den. Troligtvis högst tillfälligt, men man vet aldrig. Det kan vara så att jag pausar några dagar eller några veckor eller att jag aldrig återvänder.

Jag behöver ta hand om mig själv just nu nämligen. När man är så stressad att man sitter och skakar behöver man inte hälla bensin på elden. Och det är lite så det känns just nu, som att det rasar en okontrollerad eld inom mig som jag behöver släcka, och jag behöver hitta källan till elden och släcka där.
Skitsnack och nitpicking är definitivt en bränslekälla och eftersom det blivit mycket så i nagelbloggarvärlden på sista tiden så lämnar jag den för stunden. För gud förbjude att man uttrycker en åsikt och inte bara skriver om hur många lager man behövde för att lacket skulle täcka. Så får man väl inte göra?! Jo, jag trodde det.

Hur jag mår annars då? Jo, tack som frågar - ganska dåligt faktiskt. Jag är stressad på det där sättet att jag inte orkar ta för mig något av det jag kanske skulle behöva göra. Det blir bara ett vitt brus av allting. Vad jag helst av allt vill göra är att ligga i fosterställning i sängen i några dagar, men det har jag inte riktigt tid med.

Ångest alltså - kan vi inte bara avskaffa det? Panikattacker också när vi ändå håller på. Tack.

10 kommentarer:

 1. Så tråkigt att läsa:( jag hoppas att du hittar tillbaka till glädjen igen, det är så viktigt att ta hand om sig. Allt annat får kvitta så länge.
  Skickar lite virtuella kramar!

  SvaraRadera
 2. Nej men vad tråkigt, jag älskar ju din blogg. Men samtidigt, mår du inte bra av det så gör du ju helt rätt. Men jag kommer sakna dig.
  Tycker det är hemskt att det har blivit inom den svenska nagelbloggarvärlden, så här upplevde jag inte att det var för ett halvår sen, så hemskt att det blivit så här.
  Jag hoppas du får hjälp med din stress och ångest, jag som varit sjukskriven för det tidigare, kan bara råda dig att söka hjälp innan det går för långt. Ta hand om dig själv nu och jag håller tummarna för att vi snart ser dig nagelblogga igen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jättetråkigt att höra att du mår så dåligt och att det inte är nån ände på tjäbblet i den svenska nagelvärlden just nu!
  Bloggen kan det ju vara som det vill med, huvudsaken är ju att du mår bra snart igen! Ta hand om dig och fokusera på det som är viktigt, skit i allt annat ett tag.
  Och jag håller med Ann-Sofie, var inte rädd för att ta hjälp utifrån. Har också sett överdoserad stress på nära håll och finns det minsta chans att undvika att trilla dit ordentligt så ska man ta den! Det finns ingenting som är värt att må så dåligt över.

  SvaraRadera
 4. Kommer att sakna din nagelblogg. Men hälsan är viktigast av allt. Hoppas att du får hjälp. Kram & sköt om dig.

  SvaraRadera
 5. Nagellack kommer alltid finnas, men det finns bara en av dig! Skit i bloggen, nu är det du som gäller!!! <3<3<3<3

  SvaraRadera
 6. Jag känner mig SÅ förskonad att jag inte ens vet vad ni pratar om! O inte har jag tänkt ta reda på det heller för det verkar man bara må dåligt av. Skit i allt sånt o ta hand om dig själv. Lite blog-rehab är kanske bara nyttigt om det känns sådär.

  "Anyone who helps themselves is a hero in my book" - Chris Colfer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - citera Chris Colfer... :D

   Radera
 7. Mrs Data svarar:

  Tack allihop.
  Just nu vill jag liksom inte ens måla naglarna, så trist och tråkigt tycker jag att det har blivit. Väldigt synd.
  Jag betvivlar att jag har slutat helt och hållet, men det blir en paus på i varje fall några veckor. Fast man vet aldrig med mig, jag kanske nagelbloggar redan imorgon. När jag får lust igen helt enkelt.

  SvaraRadera
 8. Åh. Kram, Data. Ångest dras även jag med och det är inte kul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä fy fan. Det önskar man inte ens på sin värsta fiende. :P

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .