onsdag 10 april 2013

Shit that happens

Igår tröttnade jag och stängde ner min nagellacksblogg. Vavava? Jo, just det. Den som jag tyckte var så rolig har blivit en energitjuv utan dess like och jag har valt att lämna den. Troligtvis högst tillfälligt, men man vet aldrig. Det kan vara så att jag pausar några dagar eller några veckor eller att jag aldrig återvänder.

Jag behöver ta hand om mig själv just nu nämligen. När man är så stressad att man sitter och skakar behöver man inte hälla bensin på elden. Och det är lite så det känns just nu, som att det rasar en okontrollerad eld inom mig som jag behöver släcka, och jag behöver hitta källan till elden och släcka där.
Skitsnack och nitpicking är definitivt en bränslekälla och eftersom det blivit mycket så i nagelbloggarvärlden på sista tiden så lämnar jag den för stunden. För gud förbjude att man uttrycker en åsikt och inte bara skriver om hur många lager man behövde för att lacket skulle täcka. Så får man väl inte göra?! Jo, jag trodde det.

Hur jag mår annars då? Jo, tack som frågar - ganska dåligt faktiskt. Jag är stressad på det där sättet att jag inte orkar ta för mig något av det jag kanske skulle behöva göra. Det blir bara ett vitt brus av allting. Vad jag helst av allt vill göra är att ligga i fosterställning i sängen i några dagar, men det har jag inte riktigt tid med.

Ångest alltså - kan vi inte bara avskaffa det? Panikattacker också när vi ändå håller på. Tack.