onsdag 21 oktober 2015

Back to the future


Jag har sprängande huvudvärk, nackspärr och känner mig allmänt under isen, så det är lite tyst här just nu. Men när det nu äntligen är Back to the future-day så känner jag ett visst behov att uppmärksamma det. Jag är ju filmnörd trots allt.

Idag är alltså dagen som Marty McFly reste in i framtiden till. Hajen 19 lyser tack och lov med sin frånvaro, likaså de ytterst fula kläderna man förutspådde att vi skulle bära idag.
Från och med i morgon utspelas hela "Back to the future" trilogin i det förflutna. Let that sink in...

2 kommentarer:

  1. Och det är spännande hur mycket som de spådde rätt ändå :D skype, eller bildtelefon och videokonferenser är ju stort. Platteve, även om det inte är hajen så har vi dille på både uppföljare och på 3D. De arbetar på flygande bilar, kanske inte på samma sätt som den där, och de håller på att laborera med liknande drivmedel, även om de inte satsar tillräckligt på det eftersom det fortfarande är för billigt med det fossila bränslet. Men kul.

    SvaraRadera
  2. Annars är Star Treks hypospray den uppfinning från framtidsscenarier jag helst skulle vilja se bli verklighet. Tänk att slippa ta sprutor! Yay! Eller replikatorn. Bye bye svält liksom.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .