fredag 30 oktober 2015

FredagsFilmen: Spectre

Inte nog med att den senaste Bond-filmen, den 24:e i ordningen, har premiär ikväll - jag ska gå och se den! Bio två gånger på samma månad minsann. Och på premiärdagen! Det var längesedan det hände.

Den här filmen heter "SPECTRE", precis som brottsorganisationen vi stött på förut - då med Blofelt och hans vita katt i spetsen. I och med rebooten av Bond-filmerna, som vi väl får säga hände när Daniel Craig axlade manteln, så återser vi mycket vi känner igen från de gamla filmerna, men på ett helt nytt sätt.
Jo - Craig är den bästa Bond och mina favoritfilmer är "Casino Royal" och "Skyfall". Får se om det hamnar en till film på favoritlistan efter kvällens biostund. Har läst recensioner som klassar "Spectre" som den bästa Bond-filmen ever, och andra som säger att Christoph Waltz är en utmärkt skurk men att filmen i övrigt lämnar en del att önska. I'm exited! Can you tell?

Bildkälla Movie web
Ett mystiskt meddelande sänder Bond, James Bond på jakt efter en ondskefull organisation. Medan M försöker bevisa att MI6 har en fortsatt viktig roll så bryter sig vår favoritagent loss och ger sig ut på en jakt efter den oerhörda sanningen bakom SPECTRE.


Självklart väljer jag en trailer där min älskade Q är med. Kan ingen göra en Q spinoff? Jag skulle se den i varje fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .