tisdag 26 juni 2018

BuJo för juli

Det är den tiden på månaden igen. Den tiden då jag sätter mig ner och gör ett gäng nya sidor i min Bullet Journal, de som ska följa mig i juli. Det gick till ungefär såhär.


Den här gången var det Coldplay på shuffle i högtalaren. Vald färg var olika nyanser i lila som jag matchade med washitejp med luftballongsmotiv.


Månadsuppslaget ser ut som så många månader förut. Helt enkelt för att det funkar för mig, och för att jag gillar det.


Ett av mina mest använda uppslag, men också det som ser tråkigast ut när det ännu är tomt. Nagellack, böcker, filmer och bloggidéer. Och luftballonger.


Vanekoll, humörskala och "En rad om dagen" är på riktigt det uppslag jag använder mest. Och som ser likadant ut månad efter månad. Återigen för att det funkar så  bra för mig.


Kassabok och braindump. Eftersom jag inte jobbar med min yogaverksamhet i juli så har jag inget eget för det kontot den här månaden. Men spara en liten slant tänker jag göra, så sparkontot får vara med på ett litet hörn.


Jag vet att det finns de som gör sina veckouppslag allteftersom under månaden, men jag gör alla mina på en gång. Anledningen till att ni får se uppslagen såpass långt in i månaden är att jag tyckte det här uppslaget blev snyggast.
Som ni ser har jag återgått till en vecka per sida, för jag fyller inte i så mycket varje dag att jag behöver ha en vecka per uppslag. Jag får väldigt mycket luft i mina uppslag. Så vi kör så här i juli och ser om jag får tuppjuck på det eller finner mig gilla det mer än vad jag kanske tror.