tisdag 31 augusti 2021

Augustifavoriter

Det här av förklarliga skäl varit en mycket tung månad. Jag förlorade min storebror och det var ett år sedan jag förlorade min pappa. Det mentala måendet har inte varit på topp. Jag ser riktigt fram emot hösten nu, då jag hoppas att det kan få lugna ner sig lite. Hösten är ju trots allt min favoritårstid. 
Som vanligt finns det ändå favoritsaker även från en jobbig månad. Det är ju därför jag en gång började skriva de här inläggen, för att påminna mig om det. 

Bok: Det har varit en ganska trög månad med läsningen. Jag har inte fallit handlöst för någon bok alls, vilket i vissa fall förvånade mig. Ett par av de böckerna jag trodde att jag skulle älska var mediokra som bäst, och dåliga som värst.
Mest nöje fick jag av "Aprilhäxan" av Majgull Axelsson, som jag läste för bokcirkeln.

Film: Vi har den här månaden börjat titta om på Terminator-filmerna, och där är som bekant T2 bäst. Vill ändå höja min stämma lite för "Loving Vincent" för den tyckte jag mycket om.

TV: "The haunting of Bly Manor". 

Nagellack: Volcano från Cadillacquer.


Skönhet: Varför har det tagit mig så himla lång tid att skaffa en eltandborste. Bästa grejen!

Extra speciell rolighet: Mina döttrars födelsedagar. Lite speciellt också att det yngsta barnet blev 18, och känns väldigt stor. Vuxna barn hela högen - juridiskt sett alltså. De kommer alltid vara mina små bebisar.

Favoritinlägg50 innan 50. Det tog tid som attan att komma på och utföra, men det var väldigt kul att göra och hitta alla dessa böcker jag har älskar genom åren.