tisdag 25 januari 2022

Bullet journal för februari

Sista hela veckan i januari är vi inne i nu, och då brukar mitt behov av februarisidor öka lavinartat. Så i helgen satte jag mig ner och knåpade ihop dem, det vill säga gjorde dem på samma sätt som jag gjort i flera månader vid det här laget. Nästan som att ha en mall, men samtidigt inte ha det.
Februari är i och med Alla hjärtans dag starkt förknippad med kärlek, och jag gick på den lätta i år också. Jag valde två kärleksfulle washis och gick på med rött för hela slanten. 


Ser ni felet? Jag blev så jä*la förbannad när jag upptäckte det, så det är ju en väldans tur att jag inte tittar så mycket mer på det här uppslaget när det väl är gjort. Månadsöversikten är mest min startsida för månaden.
Washitejpen har jag köpt från Etsy, pennorna är en röd från ett flerpack fineliners från Adlibris och en Tombow dual brush i nyansen 847, Crimson.


Uppslaget med kassabok på ena sidan och månadsbok och nagellack på den andra. Jag vet vilken bok jag kommer läsa i februari, men den befinner sig på en annan våning än mig, så jag har inte riktigt planerat in den än. Minns inte ens vad den heter...


Det var mycket som blev snett och vint i de här uppslagen, men det orkar jag inte (heller) bry mig om. 
En rad om dagen, vanor och humör samsas på ett uppslag den här gången också.


Dags för träning. Vad jag ska göra för egen del vet jag inte riktigt, men jag har trivts rätt så bra som jag gjort i januari - mycket stretchpass och mycket vilodagar. Känner mig lite ur slag, så jag gör nog någon variant på det i februari också, allt i självkärlekens tecken.
Jag tänker yoga med Adriene i februari också. Planerar faktiskt att fortsätta med det ganska länge, men det har ni säkert redan listat ut. Hon kommer med en ny träningsspellista sista söndagen i månaden (oftast) så jag vet ännu inte vad det blir. Det enda jag vet är att jag på grund av tidsskillnader ligger en dag efter i januaris 30 days of yoga, så jag kommer göra min sista dag i den utmaningen den 1:a februari. 



Alla veckouppslagen ser likadana ut den här månaden. Allting ligger på samma plats, förutom de olika citaten, och så har jag växlat vilken washi jag använt. Annars är det repetition hela vägen. 

Är det för tidigt att börja fundera på hur jag vill ha mina sidor i mars?