tisdag 21 juni 2022

Bujo till juli

Ännu en månad har snart passerat, och för att fira detta har jag gjort i ordning mina julisidor i min bullet journal. Jag har levt med helt blå sidor i juni, och fått nätt tuppjuck på det, så tydligen behövde jag lite färg i mitt liv. Hittade en somrig washitejp i gömmorna och plockade färgskalan från den.
Och återigen - jag ber om ursäkt för den där mörka fläcken på alla mina bilder. Börjar bli lite trött på vår kamera. Milt sagt.


Tejpen kommer från svenska shoppen Willwa, och de tejper jag har testat från dem hittills har varit bland de bästa jag använt. Lätta att fästa, går att lyfta och flytta på, och lossar inte (hittills) i kanterna. Och så är de fina.
Den här heter "Sweet & salty" och har massor av godis och snacks på sig. Från den plockade jag upp lite glassiga färger i form av gult, orange och mintgrönt, med små accenter av svart. De gula och orangea finelinerpennorna kommer från Adlibris, den svarta är Sakura pigma micron (01) och Tombowsen heter 090 Baby yellow och 243 Mint.


Uppslaget för kassaboken, månadsboken och nagellacken ser ut precis som vanligt. Valde att hålla mig i den varma färgskalan på de närmaste uppslagen. Glömde bort den gröna lite grann ett slag där.



En rad om dagen, vanor och humör. Vi kan väl låtsas att jag räknade rätt och inte alls nästan inte fick plats med texten? Bra. Tack.


Träningsuppslaget, där jag kom på att jag hade en grön Tombow igen. Jag är nästan fjantigt nöjd med hur det här blev. Jag tycker det ser jättesomrigt och färgglatt ut. 


Och det första veckouppslaget för juli.Övriga ser likadana ut, fast med andra citat. Alla med sommartema dock. För nu vill jag ha sommar på riktigt. Med glass, slottsbesök, lata dagar, kallt vin i min nya hängstol på altanen, lässtunder i hammocken - kanske till och med ett dopp i en sjö om jag blir riktigt sugen.