tisdag 14 juni 2022

Tomma

Det var inte riktigt meningen att jag skulle ta en bloggpaus i över en vecka, men när liv händer så blir det så ändå. Först av allt var jag väldigt upptagen (och stressad till panikattackernas brant) inför att E tog Studenten i fredags. Hurra vad hon är bra! Efter det behövde jag helt enkelt några dagar ledigt för att koppla av. Och igår var det min äldsta storebrors födelsedag - han som inte finns hos oss längre. Första födelsedagsveckan utan en av oss, och det känns faktiskt rätt så tungt. 
Så, många järn i elden, både fysiskt och mentalt, och saker som brukar hinnas med fick ta ett steg undan. Som bloggen. Och att läsa. Så kan det gå.

Idag känner jag dock att det är dags för rutiner igen, och då startar vi upp bloggen lite som vanligt. Med att visa vad jag tömt sedan sist det begav sig. 6 olika produkter, och jag tror minsann att jag gillat allihop. Allt ska sorteras till plaståtervinningen, utom ytterförpackningen till brynfärgen som är  en pappersförpackning.


ACO. Body lotion Moist. Oparfymerad.
Den här har ni sett förut, och ni kommer få se den igen. Ersatt med en likadan, med andra ord.
Betyg 5/5

Depend. Ögonbrynsfärg. Brunsvart.
Vad jag använder när jag färgar mina ögonbryn, vilket jag gör ungefär varannan månad. Den tog slut senaste gången, och hade redan sin ersättning väntandes i kulisserna, eftersom det var erbjudande på just den här för ett tag sedan. En får inte vara dum.
Tuberna för färgkräm och väteperoxid går i det miljöfarliga avfallet, om någon rest finns skulle finnas kvar, bruksanvisning och ytterförpackning går ner i papperssorteringen (fast i olika påsar) och all övrig medföljande utrusning hamnade i plaståtervinningen.
Betyg 5/5

Apolosophy. Strawberry soufflé mask. Återfuktande.
Den här använde jag i går. Superskön liten grej, som dessutom innehåller småpartiklar av valnötsskal, vilket gör det här till en mask och en mild skrubbkräm i ett. Jag köpte två stycken sist, så jag har en kvar, och jag kommer säkert köpa den igen för den här gillar jag.
Betyg 5/5

Urtekram. Sensitive care conditioner. No perfume.
Sist jag tvättade håret gjorde jag slut på den allra sista klicken balsam. Har ingen står och väntar, men kommer köpa en ny nästa gång jag handlar. Och det finns en chans att det blir den här igen. Eller någon annan. Jag är inte så knusslig när det kommer till balsam, men jag gillar när det är parfymfritt, det gör jag. Det här gjorde sin grej, men var inte anmärkningsvärd på något sätt.
Betyg 3/5

It's skin. Aloe. Moisture & calming mask sheet.
Jag köpte på mig nya arkmasker för ett tag sedan, och av någon dum anledning missade jag att köpa den här igen. Utmärkt återfuktare. Ganska tunn essens, så den kan vara rinnig om en inte passar sig. Lade ner överflödet i en burk och gjorde en kur med, lite som vanligt. Hade blivit ett återköp, om jag bara tänkt efter lite.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad nattkräm. Oparfymerad.
Ännu en favorit som så klart blivit ersatt med en ny likadan. Hade till och med ersatt den innan den tog slut, om jag inte hade tagit fel i affären. Tur att dagkrämen är flitigt använd den med.
Betyg 5/5