onsdag 29 juni 2022

Lacken i juni

Jag har faktiskt varit ganska duktig på att måla naglarna i juni, men inte lika duktig på att fotografera dem. Med tanke på att lådan med otestade lack är ganska tom, så har det blivit många repriser, och några av dem fotograferade jag inte den här gången av en eller annan anledning. 
Jag lackade om naglarna 6 gånger i juni, och två av dessa är skittels med tre lack var, så totalt 10 lack den här månaden. Som ser ut så här, i den ordning jag bar dem.


H&M Beauty, Shamrock'n'roll + Peppermint + Witching hour
Började månaden med en skittle i grönt. Alla tre är kräm, och ärligt talat älskade jag den manikyren. Känner att jag snart borde bära både Peppermint och Witching hour på egen hand.
Shamrock'n'roll är det mellangröna lacket, det som mest påminner om gräs, eller klöverblad om vi ska tro namnet. Peppermint är så klart det mintgröna i församlingen, och Witching hour det allra mörkaste. Tydligt grönt, men väldigt mörk nyans.


Pahlish, Polyjuice
Bilder från arkivet. Närmare bestämt från juli 2019, året då jag utnämnde just det här lacket till årets favoritlack. Den här gången åkte det fram för att jag ville ha ett lack som någorlunda matchade klänningen jag bar på E:s student, och en får leta ett tag innan en hittar den likheten. Den är nämligen vit med gula blommor, men även lila blommor. Och det här lacket är den där vinröda nyansen som drar åt lila. Dessutom med en gyllene kärna och aningen av holodamm. Fortfarande lika snyggt, ni får tro mig på mitt ord.



a-England, Faith
Ett av två helt nya lack den här månaden. Ljuvligt turkosa Faith med sitt holoskimmer gör ju exakt ingen alls ledsen. Jag tycker det här lacket riktigt skriker sommar. Tycker det påminner om poolhäng, turkosblåa hav och vita sandstränder. Inte för att jag ofta hänger vare sig vid pooler eller hav, men jag har väl sett bilder.



a-England, Love revealed
Det andra nya lacket för den här månaden. Blålila Love revealed, så klart med holo en masse.



a-England, Flaming June
Jag lovade mig själv redan när jag bar det här lacket första gången i mars (som bilden är från), att jag skulle lacka om med det igen i juni. Till midsommar blev det äntligen av också. Underbart hololack med en ovanlig färg för att komma från a-England - en gyllene orange. Samma färg som solen, kanske,



H&M Beauty, Red carpet + Ladybird + Well red
Sist ut är en skittle i rött, också den i enbart krämlack från H&M Beauty. För älskade maken valde den här kombon framför skimmervarianten han fick välja på.
Red carpet är en brunröd kräm, inte helt vinröd utan mer åt kastanjhållet. Ladybird är precis så nyckelpigeröd som en kan tro av namnet, och Well red hamnar nyansmässigt någonstans mitt emellan dem.

Det var junilacken det. Få se vad jag hinner med i juli. Har trots allt några lack på ingång, så några nyheter finns det chans till.