torsdag 30 juni 2022

Junifavoriter

Dags att säga farväl till månaden som bjussade på en känslomässig berg-och-dalbana för min del. Från stress till glädje och stolthet till sorg till glädje till lugn. Har känt mig skör och tunnsliten och längtat efter att kunna få koppla av mer. Känns som att det äntligen infunnit sig mer lugn och ro de senaste dagarna. 
Snart juli, då vi planerat en del kul på etapp ett av älskade makens semester. Innan dess junis favoriter, så klart.

Bok: "Mordet på kommendören" av Haruki Murakami. I sin helhet, då den är uppdelad på två böcker. Bok ett läste jag i maj, bok två hann jag precis klart med.

Film: Jag har inte sett mycket film alls i juni, och de jag sett har jag inte tyckt värst bra om, så jag passar på det den här månaden.

TV: "Stranger things". Längtar till imorgon då de två kvarvarande avsnitten kommer.

Nagellack: Faith från a-England.


Skönhet: Solskyddsfaktor! Hittat en trevlig i mousseform som jag smetar i ansiktet varje dag. Från EVY Technology.

Extra speciell rolighet: Med en student i huset, så givetvis min älskade lilla E:s studentdag. Min minsting, snart 19 år. Tiden har gått så fort. 

Favoritinlägg: Jag har varit borta mycket den här månaden, till stor del beroende på ovan nämnda stress, så jag har inte så många inlägg att välja på. Men jag gillar ju nagellack, och jag gjorde en sammanfattning av a-Englandkollektionen Burne Jones's divine allegories som är fin att se på.