söndag 14 april 2013

My latest obsession

Jag drömmer om soliga dagar där jag kan glassa omkring i inte 85 lager kläder. Och soliga dagar bör man ha solglasögon på näsan. Jag är nämligen ganska så ljuskänslig, och utan solglasögon blir min värld grön. Otrevligt.

Jag har alltid gillat solglasögon, men de senaste veckorna har mitt gillande växt till en besatthet. Jag vill ha ett par i varje färg, ungefär. Innan dess kunde jag ha samma solglasögon år efter år efter år och jag köpte enbart nya om jag tappat bort/glömt de jag redan hade. 

Just nu ser min samling ut så här. Idén att hänga dem på en galge har jag fått från senaste IKEA-katalogen som jag bläddrade i igår hemma hos mamma när hon matade mig med tårta (fortfarande mätt). Väggen med krokar där jag hänger favoritväskorna, favoritsjalarna och mina halsband har jag haft i flera år. Krokarna kommer från Jula, galgen från IKEA.


Min samling just nu (kommer vara större innan sommaren är slut) består av dessa skönheter.
Från vänster till höger ser vi korallorange och mintgröna plastbågar från H&M, plastisar med Union Jack-mönster som jag fått i present av världens finaste I, röda plastisar från Lindex, gröna jättar från H&M, svarta jättar från H&M, tonade i metall från H&M och så de äldsta som jag haft i minst 15 år, från Triple X tror jag märket heter.